Hvordan Clean Gumdrops Fra Carpet

January 14

Hvordan Clean Gumdrops Fra Carpet


Fjerne gumdrops fra et teppe kan være en utfordring når godteri smelter eller blir tråkket på. Den gummiaktig materiale av godteri vil holde seg til tepper. Du kan føle deg som om teppet er ødelagt og vil aldri gå tilbake til det normale. Dette er ikke tilfelle, men. Du kan fjerne gumdrops og deres rester fra tepper selv og gjør teppet ser god som ny ved å følge flere trinn.

Bruksanvisning

1 Skrap så mye av gumdrops som mulig ut av teppet med en smør kniv. Gå sakte slik at du ikke skader deg selv eller ødelegge teppet.

2 Fukt en svamp med vann og tilsett 2-3 dråper av en mild såpe. Klem ut svampen for å bli kvitt overflødig vann og for å fordele såpe på svampen.

3 Gni forsiktig området med svamp til å fjerne sukker som er nå på teppet fra godteri. Dette vil unngå området fra tiltrekke skitt og rusk i fremtiden.

4 Blot teppet med en tørr klut. Hvis du hadde til å rengjøre en stor mengde gumdrops ut av teppet, må du kanskje bruke mer enn en klut.

5 Undersøk teppet for å se etter eventuelle gumdrop rester. Hvis det er noen som du savnet, gjenta prosessen til alle restene er fjernet.

Hint

  • Fjern gumdrops så snart du ser dem på teppet for å bedre sjansene for å lykkes å få dem av.
  • Hvis du er usikker på hvordan teppet vil reagere på mild såpe, teste et lite område av teppet et sted som er generelt usett på forhånd for å sikre at det ikke har noen uønskede resultater.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com