Slik reparerer Betong i en Leaky Kjeller

April 15

Under byggingen av et nytt hjem, vil stiftelsen entreprenøren kompakt jord, hell betong kjelleren og deretter bruke en tetningsmasse til ytterveggene for å redusere risikoen for lekkasjer. Dessverre kan skifte jord knekke kjellervegger, noe som skaper en lekk problem. Siden vann i kjelleren kan føre til mugg, er det maktpåliggende å reparere betong og forhindre fremtidige lekkasjer. Reparasjonsprosessen du velger, avhenger av hvilken type sprekker i kjelleren.

Bruksanvisning

Preparat

1 Stopp eller redusere lekker så mye som mulig. Hev jord klasse rundt hjemmet ditt fundament for å oppmuntre vann til å renne vekk fra kjellervegger.

2 Inspiser gutte for tresko som kan være slik at regnvann å kjøre over den renner og inn i sprekken mellom kjellervegger og tunet

3 Stopp vanning planter i nærheten av grunnlaget for et par dager for å redusere vannavløp i kjelleren.

tetting

4 Chisel bort kantene av eventuelle sprekker større enn 1/8 tomme bred. En sprekk denne store gjør at vannet renne lett inn i kjelleren. Ved hjelp av en meisel og en hammer, forsiktig chip bort på sprekken til den er ca 1/2 tommers bredt. Børst bort alle biter av løs betong fra sprekken.

5 Påfør vanntett betong fugemasse til sprekken med en sparkel. Arbeid det dypt inn i sprekken med kanten av sparkel før glatting av sprekken overflate med den flate enden av bladet.

6 Roll på en vanntett forsegling hvis du har utette hårfine sprekker eller hvis betongvegger sive fuktighet. Dessverre, kan dette tyde på at entreprenøren ikke forsegle utsiden av kjellervegger under innledende bygging.

7 Tett innsiden av betongvegger med en stor-lur roller og en valse pan fylt med en innvendig elastisk fugemasse laget bare for betong. Trykk valsen inn i veggen for å jobbe så mye fugemasse som mulig inn i små sprekker og hull.

8 Grav jorda bort fra utsiden av kjelleren og påfør et tykt lag av tjære eller betong fugemasse. Dette er en siste utvei, og det er kostbart og tidkrevende.

Hint

  • Kontakt en mold utbedring entreprenør hvis du tror mold vokser i deg kjeller som følge av lekkasjer.
  • Spør en entreprenør om å installere interiør avløp fliser i kjelleren.
  • Farlig radongass kan lekke inn i hjemmet hvis kjelleren har sprekker.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com