Slik fjerner maling fra metall rekkverk

March 18

Slik fjerner maling fra metall rekkverk


Metall rekkverk er solid, langvarig og lett å vedlikeholde. Men maling på metall rekkverk til slutt skreller og flak av på grunn av vær elementer. I dette tilfellet er det best å grundig fjerne maling fra metall rekkverk og deretter male det. Paint kan også bli fjernet fra metall rekkverk hvis en person bestemmer seg for å endre fargen på rekkverket. I alle fall, kan maling fjernes fra metall rekkverk ved hjelp av riktig verktøy og teknikker.

Bruksanvisning

1 Rengjør hele metall rekkverk ved å gni den med en fuktig klut. Fyll en bøtte med like deler av hvit eddik og vann; deretter bruke en skrubb børste til å skrubbe rekkverket med løsningen. Metallet rekkverk må være helt ren før du fjerner maling.

2 dekker bakken under metall rekkverk med et tøystykke. Ta på vernebriller, arbeidshansker og en respirator. Gammel maling kan frigi giftig støv, så det er viktig å beskytte deg selv.

3 Gni en stålbørste frem og tilbake over hele rekka for å fjerne maling bobler og stofflighet uoverensstemmelser. Når metall rekkverk er helt glatt, gjelder ikke-metylenklorid kjemisk stripper til hele metall rekkverk med en pensel.

4 Skrap kjemisk stripper og maling av metall rekkverk med en plast sparkel. Når alle de kjemiske og stripper malingen er fjernet, sand metall rekkverk ved hjelp av 80-grit sandpapir metall.

5 Fortsett sliping av metall rekkverk med 120-sand metall sandpapir til å forlate rekkverket glatt. Tørk av metall rekkverk med en ren klut for å fjerne avskallet maling eller rester.

Hint

  • Emery kluter kan brukes til sand rekkverket i stedet for sandpapir.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com