Hvordan legge ved Skifer til betong som er malt

February 22

Hvordan legge ved Skifer til betong som er malt


En betongplate gir et sterkt og stabilt underlag for plassering av hellene når du heller vil ha naturstein utseende enn utseendet på betong. Maling på betong, men kan interferere med bindingen av den mørtel som holder hellene på plass. Den beste løsningen er å fjerne malingen før du legger steinene. Når du har strippet maling, kan du forberede betongen videre for å feste hellene. Etterpå kan du plassere heller oppå betongen, og skaper en overflate som beholder styrken av betong samtidig tilby skjønnheten i naturstein.

Bruksanvisning

1 Sweep betongen klar av skitt eller rusk med en push kost. Maske av hvilket som helst underlag ved siden av betong med en strimmel av maskeringstape påført på kanten av underlaget.

2 Påfør et lag med maling stripper på betongen med en lav-lur roller. Tillat stripper for å sitte på maling, oppløse det, for hvor lang tid som er anbefalt av produsenten stripper. Skrape bort maling og stripper med en gulvskrape. Skyll overflaten av betong med rent vann for å fjerne noen av de stripper rester, og fjern deretter maskeringstape. Vent til betongen tørke helt før du fortsetter.

3 Rubb betongoverflaten med et betonggulv jeksel. Gå over overflaten av betongen med sliper med en lys mengde kraft påført på slipeplaten. Dekk hele området av skive som du fester hellene for å lage en serie av riper i betongen. Riper skape en tekstur som hjelpemidler i bindingen av skifer klebemiddel. Feie bort betongstøv.

4 Monter hellene over betongen i en ordning som dekker så mye av skive som mulig. Starter ved kantene av platen og arbeide innover for bedre dekning av kanten av platen. Plasser steinene, slik at du har en 1/2 til 3/4-tommers gap mellom dem.

5 Bland en gruppe med thinset mørtel til konsistensen av peanøttsmør i en bøtte med en elektrisk drill utstyrt med en padle litt vedlegg. Bland bare nok thinset som du kan bruke i ca 30 minutter for å hindre thinset tørker ut i midten av å plassere steinene.

6 Løft steiner fra en seksjon av betong ca 4 kvadrat i størrelse. Spray betong med vann til litt dempe den og deretter spre en 1-tommers tykke lag av thinset over skive ved hjelp av en murer er sparkel. Gjenopprett hellene til sin plass, trykke dem inn i thinset omtrent 1/2 tomme. Trykk på toppen av sandstein med håndtaket på sparkel for å jevne dem ut med nærliggende steinplater. Sjekk at de er nivå ved hjelp av et vater, og foreta eventuelle nødvendige justeringer.

7 Fest resten av hellene å bruke den samme prosessen, miksing ekstra mørtel etter behov. Skjær noen delvis steiner som trengs med en ferdighet så inneholder en diamant tippet blad. Grave ut mørtel fra fugene mellom stenene med en tuckpointing sparkel til nivået av stein bunner. La mørtelen herde i 36 timer etter å ha fullført steinen plassering.

8 Fyll fugene mellom steinene med pusset fugemasse. Pakk fugemasse inn i fugene med en murerens sparkel, fjerne overflødig fugemasse fra toppen av steinene umiddelbart med en fuktig svamp. Rengjør flatene av steinene to timer etter fuging med en ren klut som ikke loer, så la fugemasse for å stille i 36 timer før du setter på steinene. Vent ytterligere en uke for mørtel og fugemasse til helt satt, og deretter børste overflaten på steinene og fugemasse med stein fugemasse. Gi tetningsmasse 48 timer for å tørke før du går opp steinene igjen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com