De mest energieffektive metoder for oppvarming av vann

January 18

De mest energieffektive metoder for oppvarming av vann


Ifølge University of Florida Institute of Food and Agricultural Sciences nettsted, er oppvarming av vann den tredje største energikostnader i ditt hjem, etter oppvarming og kjøling. Det finnes måter du kan redusere strømforbruket og trimme ned varmtvanns utgifter, noe som kan være til nytte både for miljøet og hjelpe deg å holde litt mer av dine hardt opptjente penger for deg selv. Enten du velger å endre eksisterende varmtvannsbereder oppsett eller installere en helt ny enhet, er det en rekke energieffektive metoder for å varme vann.

Solar Heat

Solar-drevet oppvarming systemer bruker solens stråler til å varme vann, som deretter kan brukes i ditt hjem. Sol vannvarmere kan være hjemmelaget eller kjøpt fra et firma som spesialiserer seg på enhetene. Det finnes utallige solar heater design tilgjengelig, de fleste som bruker store paneler som kan monteres på siden av ditt hjem eller tak; andre består av lange strekninger av kveilerør som kan spres ut på taket eller på en plattform i nærheten av ditt hjem. Å velge den beste solvarme apparat til hjemmet ditt, må du ta hensyn til klima og soltimer per dag, og vurdere om du kan få nok bruk av en solcelledrevet vann varmesystem for å gjøre det verdt din tid. Noen solvarmeanlegg kan være svært kostbart å kjøpe og installere, selv om langsiktig sparing er verdt upfront pris. Det er viktig å sjekke med lokale og føderale offentlige kontorer før du bygge eller investere i solcelledrevet oppvarming av vann for å se om noen insentivprogrammer, skattelettelser eller tilskudd er tilgjengelige for å dekke noe av kostnadene for å oppgradere vannvarmesystem til et mer energieffektiv ett.

isolert Tank

Hvis du har en eksisterende varmtvannsbereder og ønsker ikke å gjøre store endringer i oppvarmingsmetode kan du gjøre det mer energieffektive ved isolerende varmtvannsberederen tank. Dette er den rimeligste rask løsning for å spare energi og gjøre varmtvann bli varmere lenger, heller enn å stadig måtte varme opp det samme vannet. Isolerende eksisterende varmtvannstank fungerer ved å fange mer varme inne og gir mindre varme for å unnslippe. Når vannet varmes opp vil det forbli varm lenger.

etterspørselen Oppvarming

Et krav varmesystem er et tankless system som varmer opp vann bare når vann er etterspurt. Vannet sitter ikke i en tank som blir varmet opp og varmes opp, men renner bare når kranen er slått på og deretter raskt varmes opp av en gassbrenner eller elektrisk element. Selv om du må vente et minutt eller mer for vann til å utstede frem ved en høyere temperatur, er det en svært energieffektiv metode for å varme opp vann og redusere dine varmtvanns utgifter.

Geotermisk varme

Geotermiske varmesystemer bruke den lagrede varmeenergi fra under jordoverflaten som en metode for oppvarming av boliger og varmt vann. Denne teknologien ble først brukt i 1904 av Prince Conti fra Italia og ble nylig re-implementert som en varmekilde. Hanke inn planetens jordvarme er en kostbar renovering som er best planlagt under pre-byggefasen med å bygge et nytt hjem, men de miljø- og kostnadseffektivitet kan gjøre det verdt investeringen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com