Hvordan selge Black Walnut Wood

January 19

Hvordan selge Black Walnut Wood


Som beskrevet av thewoodbox.com, "Walnut trelast brukes til fine møbler, arkitektonisk treverk, musikkinstrumenter, dekorative paneler, interiør og gulv." Med så mange bruksområder for denne typen av tre er det nok av kunder i butikken som er ute etter det. Tre arbeidere se etter mange tresorter å fullføre sine laging prosjekter, inkludert svart valnøtt, og du kan være en å selge det til dem.

Bruksanvisning

Selge Black Walnut Wood

1 Kjøp inventar fra en grossist for å få en rabattert pris. Mange grossister vil ikke selge til allmennheten, slik at du kan måtte søke om en virksomhet skatt identifikasjonsnummer for å bevise at du er en bedrift. Dette kan oppnås ved statens Internal Revenue Department. Hvis du ikke ønsker å gå gjennom en grossist, så prøv å se for salg på hobby butikker eller søk på nettet for rabatterte produkter. Det finnes også en rekke trelast bobestyrere tilgjengelig på nettet som bærer svart valnøttre.

2 Sett rimelige priser for kundene. Finn ut om du vil selge dine tre per fot, per brikke eller bunt. Selge veden for lavt kan resultere i reduksjon av inntektene, og hvis du setter pris over konkurransen kan du miste et salg. Hva noensinne prisen du velger, la det være en grunn til det. For eksempel, hvis prisen er høyere enn gjennomsnittet, kanskje det er fordi det er et verdifullt stykke tre som er finér kvalitet.

3 Finn kunder som er interessert i treprodukter. Du kan kjøpe e-postlister eller generere din egen ved å lage personlige kontakter med familie, venner og kollegaer. Ta kontakt med lokale tre håndverkere som møbler beslutningstakere, entreprenører som installerer trepanel og gulv eller skap produsenter. Disse typer yrker ofte bruker svart valnøttre i sitt arbeid.

4 Selg veden online og fortelle folk fra din kundeliste hvor du finner deg på nettet. Du kan bygge din egen nettside, betale for å ha en webutvikler lage en for deg eller bruke gratis, annonse støttet nettsteder. Det er også populære auksjonssider som er tilgjengelige for å selge dine tre. Sørg for å legge klare bilder og beskrivelser av tre, sammen med priser og fraktinformasjon. Det er også tømmer og trelast markeds tilgjengelig på nettet hvor du kan liste deg selv som en leverandør for svart valnøttre.

5 Selg til dør til dør for å lokale håndverket og hobby butikker og ta bestillinger. Husk å ta med en katalog av produkter og små prøver av tre for å illustrere kvaliteten på veden. Fortell dem om virksomheten din og la dem få vite hvorfor de skal kjøpe fra deg, ikke dine konkurrenter. La dem få vite om dine priser og leveringsalternativer.

6 Søk om å bli en leverandør på en trelast produkter messe. Disse hendelsene bringe inn store grupper av mennesker som er interessert i treprodukter. Her kan du vise frem din svart valnøttre til håndverkere, detaljister og hjem utbyggere. Målretting av kundebase på en messe vil bidra til å øke salget. Det er også et sted hvor du kan bygge kunderelasjoner og henvise dem til ditt nettsted, hvor de kan finne deg når det passer dem.

Hint

  • Illustrere bruk av trevirke til potensielle kjøpere. Dette vil bidra til å toppe deres interesse og gi dem en grunn til å kjøpe den.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com