Hvordan Clean & Forbered en Hot Tub

January 4

Hvordan Clean & Forbered en Hot Tub


Få ting er mer beroligende enn et bad i en glitrende ren badestamp etter en lang dags arbeid. Det er viktig å opprettholde badestamper og holde dem rene for å unngå bakterievekst. Dirty badestamp vann ikke bare fører til hudirritasjoner som kan kreve antibiotika kremer for å rydde opp, men du kan også bære bakterien i lungene når du puster inn dampen. Heldigvis er det ikke vanskelig å rengjøre og forberede en badestamp for trygg og hyggelig soaking.

Bruksanvisning

Hvordan rengjøre en Hot Tub

En ren ut din badestamp filter minst en gang i måneden. Hvert filter er annerledes; lese brukerhåndboken for din modell. Vanligvis, fjerner du filteret, fylle en bøtte med vann, og la filteret suge i henhold til produsentens anbefalinger. Skyll filteret med rent vann fra slangen, og erstatte den i boblebadet.

2 Rengjør badestamp vinyllokket når du rengjør filteret eller minst en gang i måneden. Bruk en vinyl cleanser kjøpt fra din badestamp forhandleren, og rengjør bare utsiden av dekselet. Vask innsiden med klart vann fra slangen slik at vinyl cleanser ikke forurenser badevannet.

3 Vask akryl skallet som er synlig over vannlinjen gang i uken eller så. Bruk hvilken enzymatisk rengjøringsmiddel badestamp produsenten anbefaler. Ikke bruk oppvaskmiddel eller blekemiddel fordi det kan endre vannets pH-verdier.

4 Tapp din badestamp av alt vannet hver tredje måned. Forurenset vann kan forårsake utslett og enda lunge irritasjon, og mens spa kjemikalier å kontrollere bakterier, erstatte vannet ofte er den beste måten å være trygg.

5 Rengjør tomt skall grundig med bad cleanser og en vanlig svamp. Ikke bruk et rengjøringsmiddel eller applikator som er slitende slik at du ikke riper i akryl.

Hvordan forberede en Hot Tub

6 Fjern spa dekke eller presenning, og rengjør dem grundig. Hvis du plasserer lokket på boblebadet når det ikke er i bruk, må du rengjøre den med en enzymatisk rengjøringsmiddel. For tarps eller deksler lagret vekk fra badestampen, bruke et ikke-slipende bad rengjøringsmiddel eller vinyl renere.

7 Ta ut eventuelle plugger som blokkerer jet hull. Bruk en våt / tørr vakuum for å suge opp smuss, støv eller feil som har tatt bolig mens badestamp ikke var i bruk.

8 Vask tom badestamp grundig, enten med rengjøringsmiddel anbefalt av produsenten eller forhandleren, eller med et ikke-slipende bad rengjøringsmiddel. Skyll den grundig med en slange.

9 Kontroller at alle plugger ventiler og kontakter er koblet opp riktig. Vær spesielt oppmerksom på luften blåser, dreneringsplugg, filterbeholderen, vannrør, spa pumpe, ventiler og eventuelle andre tilkoblinger eller arbeider deler du kan se. Åpne slice ventilene slik at vannsirkulasjonen ikke blir kompromittert. Bruk veiledning for å guide deg gjennom denne prosessen.

10 Fjern spa filtre, og plasser slangen i filteret godt å fylle badestampen med vann, som fyller badestamp rørene samtidig som det fyller karet.

11 Legg hvilken badestamp sanitizer produsenten eller forhandleren anbefaler gang badestamp er full. Disse er vanligvis brom eller klor formler.

12 Kjør boblebadet i minst to timer for å la sanitizer komme inn i rørene og gi dem en grundig rengjøring.

13 Drain din badestamp og fylle den.

14 Bruk teststrimler for å analysere vann og balansere den i henhold til resultatene. Følg produsentens anbefalinger fordi hver badestamp er annerledes, og hvordan du justerer vannet avhenger av hva slags rensemiddel du bruker. Ikke gjette, eller du kan ende opp med uhygieniske --- eller i det minste ubehagelig surt eller basisk --- vann.

Hint

  • Påfør vinyl protector på utsiden av badestamp vinyldekselet hver gang du vasker den for å holde den frisk og smidig.
  • Aldri la din badestamp gå mer enn tre måneder uten en grundig rengjøring.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com