Mine Agurk Vines er døende

October 30

Mine Agurk Vines er døende


Agurk vinstokker kan se sunn en dag, og deretter begynne å visne og dø den neste. Når du merker en endring i helsen til agurk vinstokker, må du undersøke dem nøye for å finne årsaken. Bestemme problemet kan bidra til å redde agurk vinstokker og gjenopprette dem til en sunn tilstand, men noen ganger kan det være for sent for plantene. Sykdommer og skadedyr er vanlige årsaker til at vinrankene dør. Forebygging kan bidra til å holde fremtidige planter fra å dø, slik at du har en sunn hage hvert år.

bakteriell Wilt

Når du vann og ta vare på plantene dine riktig, kan bakteriell wilt fortsatt forekomme. For å finne ut om bakteriell wilt har smittet vinrankene, kuttet en visnet vintreet like over jorda nivå. Klem på vintreet for å avgjøre om en klissete og slimete substans framgår. Dette stoffet tetter vinstokker og hindrer agurkene fra å motta riktig mengde vann. Bakteriell wilt oppstår oftest når agurken billen strømmer på plantene. Fjern infiserte planter og kast dem umiddelbart fordi du ikke kan kurere bakteriell wilt.

agurk Biller

Agurk biller er rundt 1/4 tommer i lengde og inneholder enten sorte eller gule flekker eller striper. Skadedyr mate på alle deler av agurk anlegget, herunder frukten. Billene vil raskt drepe unge agurkplanter fordi de stjeler det meste av næringsstoffer. Undersøk agurk anlegg for hull, deformerte blomster og arrete stengler. Infiserte agurk biller vil spre bakteriell wilt til alle agurkplanter.

Vann og sollys

Agurkplanter må den riktige mengde vann og sollys eller de vil Wilt og dø. Plant agurkene i jord som drenerer godt og får rikelig med sollys. Vann agurkplanter med dryppvanning eller med en vannslange forsiktig for å hindre at vann kommer i kontakt med bladverket. For mye vann kan føre til jord for å bli mettet, og forhindrer oksygen fra å nå planten. Vinrankene kan også Wilt og dør på grunn av for mye varme, så sjekk alltid toppen en tomme av jorda for å sikre at det forblir fuktig.

Forebygging

Vannplanter for å holde dem fra visner fordi billene lever av visnede planter enn sunn seg. Undersøk undersiden av bladene for å se etter agurk beetle egg og ødelegge dem ved å fjerne eller knuse dem. Cover frøplanter med flytende rad dekker å hindre skadedyr fra fest på plantene. Aldri vanne agurkplanter ovenfra fordi fuktighet vil sitte på anlegget og forårsake bakterielle sykdommer å danne. Ikke overwater agurk planter for å hindre at jord blir for klissete.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com