Hva Materialer brukes til å lage saks?

November 12

Hva Materialer brukes til å lage saks?


Enten kutte papir, tøy eller at prislappen, saks er en nødvendighet i husholdninger, skoler og bedrifter. Saks er å kutte instrumenter som inneholder et par metallbladene vinklet for å kutte presist. Saks er laget i en rekke stilarter, inkludert hagesaks. De tidligste saks daterer seg tilbake 3000 eller 4000 år til Midtøsten.

raw Materials

De fleste saks er laget av stål. Saks beregnet for spesielle formål kan være laget av andre metall-legeringer. I karbon stål saks, bladet og håndtaket er en sammenhengende stykke. Carbon stål saks er laget av 99 prosent jern og 1 prosent karbon. Denne sterke legering holder saks skarpere lenger. For å forhindre rust, er karbonstål saks belagt med nikkel eller krom.

Saks er også laget av rustfritt stål, med håndtak montert på metallbladene. Rustfritt stål saks er laget av jern, en prosent karbon og omtrent 10 prosent krom. Disse saks er lett og rustfri.

håndtak

Saks håndtak er en metallegering eller sterk plast. Hvis håndtakene er metall, de er laget på samme måte som saks bladene er og sveiset på bladene. Plast håndtak er laget av sprøytestøping. Smeltet plast tvinges under trykk inn i en form som skaper håndtaket form. Håndtak har spor der bladene er satt inn. Blades holdes på plass av et sterkt lim.

montering Saks

Når bladene er kuttet og håndtak er laget, er saksen montert. Polerte bladene er festet ved en nagle eller skrue gjennom to tidligere borede hull. Nagler, som ikke kan justeres, er billigere. Skruer, som kan justeres, øke prisen på saksen. Før de ble sendt, er saks justert for å sikre at de kuttet riktig. Skruer og nagler er smurt før saksen blir pakket og sendt.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com