Hvordan Cut Onion Flowers

December 8

Hvordan Cut Onion Flowers


Løk blomster, eller "blomstrende" løk, er kuttet for å ligne Blomst. Den "kronbladene" av løk er vanligvis battered, stekt og dyppet i en medfølgende saus. Løk blomster er partiet retter, forretter og side elementer servert i boliger og restauranter rundt om i USA, men du kan ikke gjøre dem hvis du ikke kan klippe dem. Når du vet hvordan du skal skjære løk blomster, kan du gjøre parabolen når du vil.

Bruksanvisning

1 Kjøp en stor, rund løk for å lage din blomst. Vidalia løk, som er lett å finne på supermarkeder eller å vokse hjemme, er gode valg.

2 Skrell løk, fjerne alle spor av huden fra utsiden laget.

3 Slice 1/2 tommers av toppen av løken ved hjelp av en kjøkkenkniv, slik at rotenden intakt.

4 Fjern eventuelle gjenværende røtter i bunnen av løken, ta vare å holde resten av pære intakt.

5 Slice fire på langs kutt i løken, med start fra toppen; ikke kutte hele veien gjennom løken. Avslutt kutt ca 1/2 tommers fra rotenden av løk, så ingen kutt er fullført. Skjær løk - i samme kileformet mønster du vil bruke til å kutte skiver av pizza - for å skape åtte løk seksjoner.

6 Spre løk wedges fra hverandre ved hjelp av fingrene, for å skape en løk blomst. De "kronbladene" trenger ikke å være mye fra hverandre; løk vil fortsette å "blomst" som det kokker.

Hint

  • Senk løk blomst i kokende vann i ett minutt, skyll løken med kaldt vann for å hjelpe den beholde sin blomst form mens du prep det for matlaging.
  • Bruk hansker og vernebriller når slicing løk.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com