DIY Enkle Stair rekkverk Designs

November 1

Hvis du nylig har installert trapper i hjemmet ditt, eller du bare ønsker å endre din trapp rekkverk design, er det en rekke utførelser som du kan velge. To generelle kategorier av enkle gjør-det-selv-rekkverk design er veggmontert rekkverk og frittstående rekkverk. Som et generelt tips, alltid konsultere med en profesjonell før du installerer din rekkverk og alltid følge lokale byggeforskrifter.

Montert rekkverk Design

Den monterte trapp rekkverket er vanligvis laget av tre eller metall, og er en enkel installasjon prosedyre for de fleste hjem. Montert trapp rekkverk er svært variert, og du kan velge mellom en rekke ulike stiler, avhengig av hvordan du vil at rekkverket å matche med ditt hjem innredning. Det er montert trapp gelender utforming festes direkte på veggen, forutsatt at du trapper linje en tilstøtende vegg. Installasjonen krever bare at du måle høyden der du ønsker å feste rekkverk til veggen. Juster metall maskinvare, gitt til deg med din montert rekkverk, med stenderne i veggen. Knottene er bærebjelker som sitter i hjemmet gips. Bore hull inn i stenderne og skru maskinvare inn i veggen. Maskinvaren støtter og klemmer direkte på tre eller metall rekkverk.

Frittstående rekkverk Design

Frittstående trapp rekkverk design er mer komplisert fordi de må være utstyrt med ekstra støtte. Disse rekkverk design feste direkte til gulvet eller list som går langs trappen, og de vanligvis sitter på motsatt side av en tilstøtende veggen der du installerte montert rekkverk. Frittstående rekkverk vanligvis har rekkverk på begynnelsen og slutten av rekkverket. Vær spesielt oppmerksom på dine målinger for å sikre at du får plass til et gelender i hver ende av rekkverket.

vindeltrapper

For mer komplekse trapper, for eksempel en spiral stiarcase, design funksjonene til rekkverket blir mer komplisert å ta trappene 'kurvatur. Disse rekkverk er ofte spesialdesignet og kan kreve at du har lang trearbeid erfaring å designe og installere en buet trapp rekkverk. Ofte disse designene er prefabrikkert som metall rekkverk som har en tendens til å være enklere å installere. Alltid konsultere med en profesjonell før du installerer rekkverket og alltid følge lokale byggeforskrifter.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com