Hvor å Feilfri Brukte Newborn Baby Møbler

November 6

Hvor å Feilfri Brukte Newborn Baby Møbler


Låne baby møbler eller kjøpe det secondhand er en fin måte å spare penger. Tross alt, når babyen kommer, kommer du til å ha en rekke andre behov, så det lagrede pengene vil komme godt med. Men hvordan kan du være sikker på at møblene er ren og hygienisk?

Ikke bekymre deg. Mest baby møbler er konstruert for å være lett å rengjøre, så lenge du desinfisere alle flater, og vaske alle tekstiler i en baby-safe vaskemiddel som ikke vil skade flammehemmende stoffer.

Bruksanvisning

1 Fjern eventuelle myk plast eller stoff deler fra møbler for grundig rengjøring. Mest baby møbler er laget for å komme fra hverandre for vask. Hvis møblene kommer med stoff som ikke kan vaskes, om du ikke ønsker det.

2 Vask tremøbler med varmt vann og desinfiserende. Hell en tre-safe desinfeksjonsmiddel i en bøtte med varmt vann, og tørk veden ren med en klut eller svamp. Fjern caked-on skitt ved å fukte den med varmt vann og skrubbing med en scrub pad. Vær forsiktig med å skrubbe for hardt, eller du kan skade treets finish.

3 Spray plast baby møbler med en anti-bakteriell cleanser og skrubb den grundig. Tørk den ned igjen med en fuktig svamp for å fjerne rengjøringsmiddel rester.

4 Scrub kurvmøbler med en myk børste dyppet i varmt vann med desinfisering renere, tørk av med en fuktig klut. Spray hele stykket med en desinfiserende eller tørk den ned med Desinfisering kluter og la det lufttørke.

5 Toss stoff delene i vaskemaskinen med en baby-safe vaskemiddel. Legg en halv kopp boraks til vask for å fjerne flekker og sterke lukter. Borax er en naturlig mineral som ikke vil kompromittere flammehemmende ferdig eller irritere babyens hud.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com