Hvordan å herde en Plexiglass Surface

November 10

Plexiglass er ofen brukes som en erstatning for vanlig glass. Det er mye sterkere og mer fleksible enn vanlig glass. Som glass, plexiglass kommer i en rekke tykkelser og størrelser. Det kan lett bli kuttet med et verktøy kniv, og kan brukes som en erstatning for en ødelagt vindusrute. Hvis du trenger å stivne på overflaten av plexiglass å gjøre det sterkere og mer holdbar, du kan slik i noen få enkle trinn.

Bruksanvisning

1 Fjern plast fra begge sider av plexiglass. Skrelle den tilbake for hånd, som begynner ved hver hjørne og fjerne hele dekket på begge sider.

2 Tørk av plexiglass med en ren fille. Fukt kluten med vann, og tørk over begge sider av plexiglass med fille.

3 Sett plexiglass på et flatt underlag. Åpne opp en flaske med akryl sement og dyppe en liten børste inn i sement. Spre ut sementen over overflaten som begynner i et hjørne og arbeider til den andre. Sementen vil bidra til å herde overflaten av plexiglass når det er helt tørt og styrke den i prosessen.

4 Beveg børsten i en rett bevegelse frem og tilbake til hele overflaten er dekket. Vent til sement er tørr å ta på, og deretter glatte ut overflaten med medium sandpapir. Legge til et andre lag av sement på toppen av den første for å styrke plexiglass ytterligere, om nødvendig.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com