Glassfiber Vs. sement Pool

November 8

Glassfiber Vs. sement Pool


Installere en i bakken basseng kan øke verdien av ditt hjem samtidig som den tilbyr god trening og moro som hele familien kan nyte. Velge byggematerialer for bassenget skal bli gitt noen vurdering før du gjør investeringen. Glassfiber og betong bassengene er to populære alternativer, både offer varierende fordeler og ulemper.

Fordeler til Concrete

Å bygge et basseng med betong er vanligvis en mer økonomisk beslutning på kort sikt. Betong gir mer fleksibilitet med design og kan spesialdesignet for å passe dine personlige eller landskaps behov. Sement bassenger tillate drastiske skrå som skaper mange muligheter for dybde og dykking nivåer. Betong er også en miljømessig forsvarlig og lokalt tilgjengelig materiale som kan redusere drivstofforbruket og transport kostnader.

Ulemper til Concrete

Sement bassengene har ujevne overflater som kan forårsake hudskader og tårer i klær. Forsiktighet må brukes når du svømmer i sement bassenger. En stålarmeringsstangen er nødvendig for å opprettholde formen og formen av betong, og hvis denne støtte ikke er tilstrekkelig kan det føre til skade på strukturen av bassenget. Betong basseng overflater vanligvis sprekke og erodere over tid, noe som gjør reparasjoner og vedlikehold potensielt kostbare. Betong bassenger kan ta opptil 12 uker å installere.

Fordeler til Glassfiber

Installasjonsprosessen for glassfiber bassenger har en tendens til å være den raskeste, i snitt ca tre uker. Glassfiber basseng pleier å være mye billigere i form av langtrekkende vedlikehold og reparasjon. Glassfiber bassenger ikke tiltrekke seg mye skitt eller rusk så de ikke vil kreve syrevasking eller resurfacing. Overflatene er dekket med en glatt overflate gelé som reduserer risikoen for skade samt slitasje på klær. Glassfiber bassenger er veldig solid, frittstående strukturer som ikke krever ekstra støtte.

Ulemper for Glassfiber

Glassfiber basseng tendens til å koste mer i form av første installasjon. Glassfiber basseng tilbyr ikke landskapsforming og strukturering fleksibilitet. Det kan være vanskeligere å få plass en glassfiber basseng på visse egenskaper og landskaps eller bakken utjevning kan være nødvendig før installasjonen kan begynne. Glassfiber basseng også ikke gir allsidighet i form av dybdenivåer, form og generelle design.

Å ta avgjørelser

Begge glassfiber og betong bassengene vil øke verdien av ditt hjem hvis vedlikeholdes riktig. Det første hensynet bør koste. Hvis du ikke har en stor sum penger for å sette på forhånd for installasjon, ville betong mest sannsynlig være det billigste alternativet. Husk de langsiktige konsekvensene av denne beslutningen og de potensielle kostnadene ved vedlikehold og reparasjon seg opp over tid. Hvis du ønsker et basseng med en svært grunne enden og et stupebrett i løpet av en opposisjon dype enden, eller noen form for spesialisert design for den saks skyld, ville betong være det eneste materialet som ville tillate det. Hvis du er opptatt av langsiktige kostnadene og ønsker et trygt, glatt overflate for bassenget, ville glassfiber være det mest gunstig valg.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com