Hvordan å høste Milk Thistle Weed

August 23

Milk thistle (Silybum) har blitt brukt for sine medisinske egenskaper for mer enn 2000 år. Dens spraglete, hvite bladene ble sagt å være fylt med melk av jomfru og ofte gitt til mødre å oppmuntre amming. Denne foreningen er hvordan det kommer av sine alternative navn på hellige eller velsignet melk tistel. I dag brukes det i urteapotekeren for å avlaste leveren nød og er også verdsatt for sine kulinariske egenskaper. Frøet leder av tistel kan holde nesten 200 frø, men timingen høsten vil være avgjørende før de flyter bort å spire på nytt.

Bruksanvisning

1 Ta på hansker og en langermet skjorte før høsting anlegget. Piggene av tistel kan være smertefullt og kan føre til utslett i noen mennesker.

2 Harvest-frøet hodet når de lyse lilla blomster begynner å falme og tørr. Dette vil typisk skje i slutten av juli eller august, men kan skje så sent som i september i nordområdene. Frø hoder, selv innenfor samme jordlapp, vil modnes på varierende tider, så har tenkt på å gjøre flere turer.

3 Merk når hvite dusker begynner å vises på frøene. Disse myke, bølgende vedheng brukes av anlegget for å bære frøene værs og videre tyde på at det er på tide å høste. Du kan komme tilbake neste dag og legge merke til flere av frøene allerede har blitt bortført.

4 Clip frø hoder nøye med hagearbeid eller kjøkkenkniver. Ikke la hodene faller til bakken, eller du kan fort miste dyrebare frø.

5 Ta med frø hoder inne for tørking. La dem tørke i opptil en uke å tillate enklere fjerning av frøene. Lå hodene på en tørkeskjermen eller i en kurv og legg i en varm, åpent område.

6 nappe frøene ut med fingrene. De hvite dusker vil gjøre det enkelt for å fjerne frøene, men du kan bruke pinsett hvis du trenger litt mer kjøp i å trekke dem ut.

7 Hold frøene i en lufttett beholder og bruk på salater eller blande dem med litt olje i en mutter smør. Frøene kan også gjøres om til et skjær ved å legge en 50/50 forholdet mellom vann og alkohol og lagring i tre uker før bruk.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com