Naturlig Bug Repellent for Tomatoes

September 6

Naturlig Bug Repellent for Tomatoes


Under de rette forholdene, kan tomatplanter vokser raskt og produserer mye frukt. Men hvis hagen din er overkjørt med feil, kan du ikke komme til å nyte en stor andel av avlingen. Lær om noen naturlige måter å holde skadedyr som hornworms off dine tomatplanter, slik at du kan nyte ferske, deilige tomater rett fra din egen hage.

horticultural Oljer

Spray bug repellents laget av hagebruks oljer er en effektiv og naturlig måte å holde bugs av dine tomatplanter. Neem olje er en av de mest populære hagebruk oljer og det kan mest sannsynlig bli funnet på din lokale hage forsyning butikken. Misting plantene dine med disse oljer vil bidra til å beskytte dem mot vanlig tomat planteskadegjørere som sommerfugllarver og bladlus, og det vil ikke skade din tomater. Spray dine tomatplanter ofte og på nytt frastøtende etter kraftig dugg og regn for å øke sin effekt.

Olje og Soap kveling Blanding

Kombiner 1/2 kopp flytende såpe eller revet såpe fra en bar med en kopp vegetabilsk olje. Pisk blandingen for hånd for å danne en tykk, fet lime. For å bruke denne blandingen, tilsett en spiseskje til en 1-liters sprayflaske full av varmt vann og spray det over plantene dine. Kombinasjonen av olje og såpe i denne blandingen vil kvele eventuelle feil som allerede finnes på din tomater, og vil bidra til å drepe eventuelle egg som er lagt. Spray et lag av denne blandingen på dine tomatplanter hver noen dager, og etter kraftig regnvær.

Naturlig Bug Repellent Spray

Kombiner to avskallede pærer av hvitløk, 1 eller 2 ss cayenne pepper og en spiseskje vegetabilsk olje i en blender. Legg en skje med flytende vaskemiddel og to til tre kopper vann og bland godt i blandingen. Legg til en annen 3 kopper vann til den blandede blanding. Sil væsken gjennom et kaffefilter og hell det i en sprayflaske. Spray bladene og stilkene av dine tomatplanter med denne blandingen hver noen dager, og etter hvert nedbør. De kombinerte ingrediensene i denne blandingen bør avskrekke nye skadedyr og drepe de som allerede er på plantene uten å skade din tomater.

Fish emulsjon

Denne metoden for skadedyrbekjempelse kan være meget effektive, men det kan også være ganske illeluktende. Sprøyting fisk emulsjon over bladene dine tomatplanter vil avskrekke en rekke insekter i tillegg til å knuse noen av de som allerede er på plantene dine. Selv om den ubehagelige lukten av fisk emulsjon kan slå tilbake deg, må du huske på at det også vil frastøte sommerfugler, som er avhengige av deres akutt følelse av lukt, som kan vurdere å bruke tomat som en vertsplanten.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com