Hvordan grave en grøft

October 16

Grøfter tjene en rekke formål. De kan brukes til å vanne avlinger, installere foundation impregnering eller brukes som festningsverk. Les videre for å lære hvordan å grave en grøft.

Bruksanvisning

En figur din grøft før du begynner å grave. Hvis du ønsker å lage en vanning grøft, sørg for at du vet hvor du skal vanning. Hvis du har en hard tid å huske nøyaktig hvor du vil at grøft å gå kan du skissere den på bakken i spraymaling eller bare plotte det ut med stein.

2 begynne å grave i den ene enden og gjøre veien gradvis til den andre enden. For å unngå å bruke all din tid på å gå i stedet for å grave, kan du prøve å grave seg helt ned til målet ditt dybde før du flytter lenger ned linjen. Noen ganger grøft kan etterfylle litt som du graver, dette er greit for nå, men prøv å holde det under kontroll.

3 Bruk en lang linjal for å sjekke dybden hver par føtter. Utjevne uoverensstemmelser i dybden som du oppdager dem enten ved å grave mer eller tilbakefylling etter behov.

4 Kontroller at hullet er dypt nok. Hvis du prøver å grave en grøft for vanning, spesielt hvis du vil at den skal holde stående vann, er du nødt til å grave seg ned i grunnvannet. Dette vil være lett å oppdage siden grøfta vil begynne å fylle med vann så snart du har gravd ned i vannet tabellen.

Hint

  • Hvis du har ømme hender, vil du ønsker å bruke hansker.
  • Unngå å løfte med ryggen, og bruke bena og armene i stedet. Bruke ryggen til heis kan forårsake skade.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com