Hvordan Isoler en Outdoor Spa Hot Tub

October 10

Hvordan Isoler en Outdoor Spa Hot Tub


Isolering din badestamp kan du spare penger hver måned at badestamp er i drift. Jo mer isolasjon ditt spa har, jo mer sannsynlig vil det være at du har råd til å drive det hele året. For det meste, installere spa isolasjon er en profesjonell prosess som bygger ekstra lag med isolasjon i veggen av karet. Hvis du er interessert i ytterligere isolerende badestamp, bør du søke ekspertise av fagfolk i ditt område.

Bruksanvisning

1 Veie de mulige fordelene ved å legge grunnleggende isolasjon til din badestamp. Grunnleggende isolasjon består av et lag av polyuretan under boblebadet. Dette laget er tynt, så denne type isolasjon anbefales kun for innendørs spa badestamper.

2. Finn ut forskjellene mellom fulle skum isolasjon og lagdelte isolasjon for din badestamp hvis du bruker den utendørs. Full skumisolasjon er en type av stive skum at man skal installeres i flere lag med et lukket-celle, høy tetthet polyuretanskum. Lagdelt, eller teppe, er isolasjon lag av isolerende materiale som du lett kan flytte til side når du fjerner spa paneler for reparasjoner. Begge disse isolasjons typer installere mellom skapveggene og spa badestamp skall.

3 Ta kontakt med din lokale bassenget forsyning butikken og produsenten av dere spa for å finne ut om det ene tilbyr tjenesten av isolerende spas. I så fall finne ut grunnprisstrukturen for den type isolasjon du har bestemt deg, eller be om anbefalinger. Hvis ikke, få anbefalinger for entreprenører som tilbyr denne type tjeneste.

4 Få prisanslag fra entreprenørene anbefalte hvis bassenget forsyning butikken og spa produsenten ikke tilbyr isolasjon tjenester. Finn ut prisen for isolasjon og arbeidsmarkedet, og sørge for at isolasjonen som brukes er den typen du ønsker. For fullstendig skum og lagdelte isolasjon, bruke isolasjon i flere lag for de beste resultatene, ikke bare en enkelt lag.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com