Hvordan Plant & Grow Medium for Tre borekaks

November 23

Hvordan Plant & Grow Medium for Tre borekaks


En gammel praksis med å produsere store mengder av skudd for basket-making, hage stakes, verktøy håndtak og ved, det handler om å "coppicing" en lund av selje, poppel, osp eller hasseltrær skaper en fornybar medium for tre borekaks. Rette pisker av disse trærne er høstet hver to til tre år. Nye skudd vokse kraftig fra de resulterende stubber og syklusen begynner på nytt.

Bruksanvisning

1 Legg ut de foreslåtte radene i coppice system. Lag en serie med 30-tommers brede rader fordelt 5 fot bortsett fra ytterkant til ytterkant.

2 Fjern eksisterende vegetasjon i de brede rader ved pløying eller med et vanlig, ikke-selektive ugressmiddel. Till å fjerne alt planteavfall og rake jord glatt.

3 Lag en forrett hull for borekaks ved å kjøre en ½ tommers diameter metall stang i bakken. Space borekaks 24 inches hverandre i raden. Plante en rad av borekaks på hver kant av 30-tommers brede rader konstruert tidligere.

4 Sett ikke-forankret pisker av selje, poppel, osp eller hassel inn i pre-laget hull til en dybde på ca 8 inches. Firm jorda rundt dem.

5 Vann borekaks grundig med slangen etter at alle pisker har blitt plantet. Hold voksende seng fuktig, men ikke våt før de er etablert og er i aktiv vekst.

6 Skjær tilbake, eller "coppice," den stående greiner i trærne 'tredje eller fjerde året av livet i slutten av vinteren, før våren vekst har begynt. Klipp dem av ca 4 inches over bakken. Ny vekst vil komme fra litt under snittet for høsting i ca tre år.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com