Hvordan rengjøre en Flettet Jute Rug

October 5

Hvordan rengjøre en Flettet Jute Rug


Med så mange fordeler til jute tepper, slik som deres miljøvennlig vekst og manglende evne til å stadig gå ut av stilen, mens utlån sine naturlige gode utseende til ethvert rom i hjemmet ditt, er det lett å avfeie de ulempene som følger med dem. Jute tepper krever omsorg og vedlikehold som de ikke kan bare vaskes når de blir skitne. Hvis du er villig til å ta på rengjøring og omsorg for disse spesielle matter, vil belønningen kommer i form en nydelig teppe som vil vare i mange år framover.

Bruksanvisning

1 Rydd opp søl umiddelbart med en ren klut eller et papirhåndkle. Blot området, være sikker på å ikke gni eller presse så hardt at du forårsake overflødig fuktighet å sive dypt inn i fibrene. Påfør club soda til en ren klut og forsiktig klatt teppet dersom utslippet ser ut som det kan bli til en flekk. Tørk området med en hårføner på lav, eller plassere en vifte i nærheten for å hjelpe den tørker raskere.

2 Støvsug teppet regelmessig for å hindre at smuss losji dypt i fibrene. Bruk en sløv kniv eller plast kant til å skrape bort smuss som kan ha satt seg fast på teppet, og støvsuge den opp.

3 Dryss natron på teppet og la den sitte over natten for å absorbere noen langvarig lukt som kan være i teppet. I morgen, støvsuge opp natron, og snu teppet over å gjenta på den andre siden. La natron på teppet i minst 2-3 timer før du fjerner den.

4 Rydde opp pet ulykker umiddelbart. Fjern faste stoffer med tørkepapir og tørk opp urin raskt. Bland hvit eddik og vann i like deler, og dyppe en ren klut i den til å forsiktig klatt området rent. Dekk området natron å bidra til å trekke fuktigheten ut av det og også å bidra til å eliminere lukt.

Hint

  • Roter teppet nå og da for å snu strømmen av trafikk. Dette vil bidra til å beskytte teppet fra utilbørlig skade.
  • Unngå bruk av sterke chemicals.It er ikke trygt å dampe rense jute rug, da dette kan føre til at teppe å rynke seg. Unngå bruk av varmt vann når du rengjør jute rug.Be forsiktig med å plassere teppe i et område hvor det kan bli utsatt for søl eller fuktighet som bad.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com