Hvordan fylle den Trimmer Linje for modellnummer GH700

July 23

Tråden på en Black & Decker Grass Hog 700 er laget av en hard nylon som snur ved høye hastigheter å klippe gresset. Denne nylonsnor er vanskelig nok å kutte ugress, men myk nok til å bryte mot steiner, metall, ben eller annen hard overflate. Så hvis du har en masse hardt underlag å trimme rundt, du sannsynligvis trenger å erstatte linjen ofte. The Grass Hog 700 bruker bare 0.065-tommers erstatning diameteren.

Bruksanvisning

1 Koble skjøteledningen fra GH700 elektriske ledningen. Flip over GH700 å få tilgang til hodet. Klem i de to tappene på den ytre hodet og løft av spolehetten. Hold skjærehodet mens du trekker linjen spolen fra hodet.

2 Fjern eventuelle gjenværende trimmer linje fra skjærehodet og spole. Tørk av innsiden av hodet og spolen med fille.

3 Sett 3/4-tommers av linjen inn i anker sporene på den øverste delen av spolen. Vikle linje i retning følge pilen på spolen. Hold linjen tett for å holde lagene rett og hindre dem fra å overlappe hverandre.

4 Vind linjen til den når fordypningene på toppen av spolen. Skjær linje fra bulk roll. Parkere slutter 6 inches av linjen inn i en av de som holder sporene på spolen. Monter andre skjærelinjen inn ankeret på den nedre halvdelen av spolen. Vikle linje i den samme retning inntil den når utsparingen på undersiden. Sett linjen inn holde sporet på motsatt side.

5 Skyv såret spolen på midtstolpen i hodet. Drei spolen litt for å feste den mot hodet. Hekt en linje fra holde sporet og tre den gjennom festet på hodet, noe som gjør at linjen strekker seg minst 5 inches fra hullet. Gjenta det samme med den andre skjærelinjen. Juster tappene på spolehetten med sporene på hodet. Trykk lokket ned til det klikker på plass.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com