Hva bruker jeg til å rense en svart støpejern Sink?

October 16

Støpejern var, for lenge siden, materialet av valget brukes på mange husholdningsartikler inkludert gryter og panner, badekar og kjøkkenvasker. Selv om andre materialer har erstattet støpejern i de fleste tilfeller, apparater laget av støpejern, er i bruk i dag på grunn av sin retro kvalitet og av andre grunner. Støpejern vasker er en slags retro husholdning element. Det er viktig å riktig rent støpejern synker, som feilaktig rengjøring kan uopprettelig skade dem.

skylling

En måte å rense vanlig, hverdagslig dirtiness på en støpejern vasken er å skylle med varmt vann og tørk av for hånd med en myk, myk klut. Faktisk, i stedet for å vente til vasken er skittent å skylle av, er det bedre å være forebyggende og skyll alle støpejerns flater ut etter hver bruk. Selv om dette tar litt mer tid enn rengjøring vasken bare midlertidig, vil det spare deg tid i det lange løp ved ikke å måtte forholde seg til vanskelige flekker og kritisk skitne støpejern overflater.

flekkfjerning

I tilfelle du kommer over en flekk som ikke kommer ren med en enkel skylling og tørr, bruke en rengjøring kjemisk slik som de produsert av Kohler og Le Crueset å fjerne flekken. Kjøp et kjemikalie som er vurdert til å bli brukt på støpejern for å unngå skader på støpejern overflaten, og bruke så lite av den kjemiske som du mulig kan. Bruk alltid en myk, ikke-slipende børste eller en klut i forbindelse med rengjøring kjemikalier; aldri bruke stålull, stålbørster, eller en skuresvamp.

rengjørings~~POS=TRUNC

Noen allrengjøringsmidler er trygt å bruke på støpejern overflater. Andre kjemikalier er laget spesielt for rengjøring støpejern. Hvis du har mange jern elementer i ditt hjem, vil den relativt mindre kostnadene for en støpejern renere sannsynlig betale for seg på kort tid. I tillegg til å lagre all-purpose rengjøringsmidler for andre formål, kjøpe en renere som er laget spesielt for støpejern gir deg tryggheten av å vite at alle formål rengjøringskjemikalier ikke vil skade støpejern, selv om disse maskinene er godkjent for bruk på støpejern.

forebyggende arbeid

Spar deg selv tid, krefter og hjertesorg på lang sikt ved å trene regelmessig forebyggende behandling av støpejern elementer på kort sikt. Som nevnt, bør støpejern synker skylles etter hver bruk. Også, ikke la skitten oppvask hoper seg opp i vasken, og ikke la kaffegrut, teposer, vin eller andre matvarer i vasken som de lett kan sette flekker saken jern overflaten.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com