Perfekt Soil & Fescue

July 20

Svingel er en type kule-sesongen gress som faktisk kan brukes som fôr gress sent i høst eller vinter. Denne dype flerårig kan vokse til 48 inches eller mer, ifølge West Virginia University. Opprette en perfekt jord for dyrking av svingel kan være utfordrende, men vil produsere gress som kan gjøre for en levende plen.

pH

Den ideelle pH-nivå, eller nivå av surhet eller basisitet, for svingel gress er 05.08 til 06.05, noe som betyr at svingel jord må være surt. Et pH-nivå på 7,0 er nøytral, mens et nivå på 7,1 til 14 anses alkalisk. For å finne ut pH-nivået i jorda du har tenkt å bruke til å vokse svingel, samle en prøve av jord og ta det med til din lokale forlengelse kontor. Kontoret kan teste det for deg og gi deg beskjed hvis du må foreta endringer i jord.

Fuktighet

Svingel gress vokser godt i våt jord og kan håndtere korte perioder med flom. I tillegg, men disse typer gress er tolerante av tørke. Den beste typen jord for dyrking av svingel er godt drenert leirjord.

Svingel jord bør ikke få vann til bladene synes å være rullende eller visner. Når dette skjer, gi svingel gress nok vann til å fukte jorden til en dybde av 3 til 4 inches. Sent om kvelden eller tidlig om morgenen er den beste tiden for å gi svingel jord vann, ifølge Colorado State University.

endringer

Legge til endringer som kompost for å svingel jord kan hjelpe gress trives. Dette organisk materiale legger næringsstoffer til jord og forbedrer jord drenering og luftstrøm, i henhold til Ohio State University Extension Center. Du bør til kompost i på det tidspunktet du forberede jorda for planting. I tillegg kan sette ugressmiddel i jorda i henhold til produsentens instruksjoner å bli kvitt ugress. Seed svingel tidligst en uke etter å ha fullført den siste ugressmiddel søknaden.

Gjødsel

Bruk av gjødsel, spesielt en som inneholder nitrogen, til svingel jord kan hjelpe disse plantene blomstre. Ca 3 pounds. av nitrogen per 1.000 kvadrat per år bør være nok, ifølge Texas A & M University. Du bør bruke en komplett gjødsel - som inneholder nitrogen, kalium og fosfor - til svingel jord både i høst og sen vår. Svingel gress trives de når nivået av fosfor og kalium i jordsmonnet er middels til høy, og når nitrogen er tilgjengelig. Dine jord testresultatene skal vise det beste type gjødsel som skal brukes i din situasjon.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com