Hvordan beregne Salt Kreves for en Commercial Salt Pool

August 20

Hvordan beregne Salt Kreves for en Commercial Salt Pool


Salt bassengene er et alternativ til å håndtere kjemikalier i forbindelse med klorerte bassenger og bruke en generator for å konvertere salt til klor. De har mindre salt enn havet, slik at smaken av salt umerkelig. Salt systemene eliminere behovet for sjokk kjemikalier og algaecides. Dessuten har de ikke irritere øynene eller slå håret grønt. Salt bassenger bruke enten solenergi, kalkfilter eller mat grade salt. Bassenget må ha en viss grad av salinitet, som er det antall gram salt per 1000 g av sjøvann - skjønt test meter vanligvis måle saltet i ppm. Det ideelle nivået er mellom 2750 og 3200 deler per million (ppm).

Bruksanvisning

1. Bruk av et salt detektor for å holde styr på saltkonsentrasjonen i bassenget. Når saltet faller under det anbefalte nivået, tilsett mer salt. Men skjermen på salt detektoren har en forsinkelse når du leser saltkonsentrasjoner. Hvis saltkonsentrasjonen er fortsatt for lavt, må du vente en til to dager før du legger mer salt.

2 Få tak i en kalkulator som tester bassengvannet saltholdighet. Oppgi volumet for vann-bassenget i liter.

3 bestemme volumet av bassenget ved å multiplisere lengden, bredden, gjennomsnittlig dybde og multiplikator. Multiplikatoren vurderer formen på svømmebassenget og er "7.5" for rektangel, kvadrat og frittformede bassengene. Det er "5.9" for runde eller ovale bassenger.

4 Bestem dagens basseng saltholdighet, med ferskvann bassenger som ikke har noen saltholdighet. Kalkulatoren vil gi de verdiene som trengs for å finne ut hvor mye salt for å legge til.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com