Gjør det selv Betong Porch

August 13

Gjør det selv Betong Porch


En gjør-det-selv betong veranda er en enklere prosjekt i forhold til å bygge en tre veranda. Du kan designe din egen veranda, og det krever ikke noen høyt spesialiserte verktøy eller utstyr, med mindre du velger å leie en betongblander. Sjekk med din bygningen avdeling for å finne ut hva de byggeforskrifter er for å bygge en betong veranda. Det er sannsynlig at du vil trenge for å få byggetillatelse. Når prosjektet er ferdig, vil arbeidet trolig måtte bli inspisert av en bygning inspektør.

Berede grunnen

Fjern huset ytterkledning hvor betong veranda vil slutte seg til huset. Dette vil sikre at betongen veranda passer helt inntil veggen når den herder. Fest metall blinkende å holde vannet trenger ned i fugene. Sett ut dimensjonene for betong veranda.

Grav ut et trau rundt omkretsen av området. Når helle betongen for verandaen, betongen helles i grøften vil fungere som din bunntekst for betong veranda. Fjerne steiner og andre store gjenstander og til og med ut på bakken. Bruk vater for å sjekke bakken. Hvis du har spørsmål om jord drenering, grave 4 inches av jord og fylle plassen med grus. Bruk en hånd sabotasje å pakke grusen stramt.

Bygg et skjema

Konstruere et U-formet av tre 2-av-åtte brett. Bruk bredere planker hvis du ønsker en tykkere betong veranda. Huset vil tjene som den andre enden av formen. Fest 2 x 8-ere sammen med double-ledet negler. Sett tre stakes i bakken, ca 36 inches hverandre. Innsatsen vil styrke form og sørge for at skjemaet er sterk nok til å holde den våte betongen mens den herder

Det er viktig for formen å være i vater og rett. Ved hjelp av ditt nivå og heve eller senke plankene som er nødvendig for å vatre struktur. Slope form fra huset 1/8-tommers for hver fot. Ta deg god tid med denne oppgaven fordi det vil avgjøre om din veranda vil være i vater.

Installer Armering

Sette inn armeringsjern i jordsmonnet, og i midten av formen. Plasser to eller tre stenger horisontalt og bruke ledning for å sikre dem til de vertikale stengene som stikker opp av bakken.

Hell Betong

Bland din egen betong i en trillebår eller bestille ferdigbetong. Hvis du blander din egen, gjør den første batch tykkere enn vanlig. Dette vil holde betongen fra å strømme på undersiden av formen. Ved bestilling av ferdigmikser betong, be om 3500-psi betong. Ikke legg til ekstra vann til materialet. I tillegg, i kaldere klima, order "luft medføres" betong.

Bruk en 2 x 4 bord for å vatre betong veranda. Rund av kantene på verandaen med en kanter verktøy. Påfør en tåke av vann over betongen verandaen for de neste tre dagene for å hjelpe herdeprosessen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com