Former for Stepping Stones

August 15

Former for Stepping Stones


Slå en vanlig stykke plenen inn i et landskap eller en enkel hage i et kunstverk ved å legge konkrete stepping steiner. Lage dine egne konkrete stepping steiner er enkelt og rimelig; og det gir tøyler til din kreative side. Stepping steiner laget av betong er bygget ved å blande betong i former eller former. Disse skjemaene kan kjøpes eller lages hjemme.

Kommersielle Molds - Single Pattern

Kommersielt tilgjengelige springbrett former er vanligvis laget av plast. Preget i plasten er mønsteret for overflaten av springbrett. Det kan være en vanlig, glatt overflate som du kan tint betongen for å gjøre ren, vekslet fargede steiner; eller det kan ha en fancy mønster som en Mayakalenderen eller en blomst. Noen har mønstre som ligner på overflaten av naturstein.

Kommersielle Molds - Variabel Stiller

Noen betongformer kommer i sett som har flere størrelser og former. Disse størrelser og former passer sammen i en ferdig geometrisk mønster som tilsvarer et identisk mønster fullført. Tilsvarende noen springbrett mold sett har ulike størrelser og former som ikke er utformet for en etablert, repeterende mønster, men det kan være kreativt monteres av hjemmelandskaps gjør-det-yourselfer.

Making Behandler

Stepping steiner kan monteres fra enkle parallellogram paver design. Disse kan lett bygges ved hjelp av framing trelast, i mye på samme måte murstein er støpt. Forskjellen er, gjør-det-yourselfer er ikke begrenset til standardstørrelser. Han kan oppgradere paver størrelser til halsen og ned eller spre ut eller skifte former. Individuelt størrelser stepping steiner kan formes for varierende størrelse punkter i gården eller hagen.

Face-Up Mosaics

Noen former - kommersielle og hjemmelaget - er laget med springbrett siden opp. Skjemaet er bare der for å skape den generelle formen av skjemaet, forlater overflaten tilgjengelig for den kreative springbrett maker til å lage sine egne design. En populær design idé for ansikt-up skjemaer er mosaikk. Mosaikk kan gjøres med farget glass, biter av ødelagte plater eller småstein.

Din egen merkevare

Den praktiske og kreative form maker kan faktisk tjene litt ekstra penger å produsere stepping steiner i sine egne former. Noe som holder våt sement kan konverteres til et springbrett form. Trykkeri legger deretter skjær på sementen eller design til overflaten. En interessant trykk-design på den eksponerte overflaten kan gjøre steiner unik. Noen bruker også hendene, sand design og blader for å gjøre en interessant overflate for stepping steiner.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com