Log Home Deco

November 25

Log Home Deco


Blame vår kjærlighet affære med loggen hjemme på Civilian Conservation Corps. På 1930-tallet, regjeringen sette amerikanerne å arbeide for å trekke landet ut av den økonomiske krisen. En del av dette inkludert forbedringer på nasjonalparkene. Arkitekter slått til våre pioner røtter for inspirasjon og snart rust strukturer skulle opp over hele landet. Ved 60-tallet, på ferie amerikanerne ønsket en lodge retrett akkurat som den i Yellowstone Park.

enkelhet

Akkurat som hyttene i våre nasjonalparker, bør du dekorere din egen tømmerhus så enkelt som mulig. De første tømmerhus ble bygget av pionerene som hadde å gjøre eller bære alt de eide. Disse tidlige husene er smakfullt innredet med enkle, funksjonelle møbler. I loggen hjemmemiljø, kan for mange aksent stykker eller for mye rot virke malplassert.

funksjonalitet

En god idé for dekorere logge hjem er å vurdere funksjon av hjemmet. Hvis logg hjem fungerer som en helg jakt eller hytta, kan det være lurt å vurdere en dyremotiv. En fiskehytte kan også være dekorert med fiske tilbehør som lokker eller antikke stenger og sneller. Og et tømmerhus på en hest ranch kan innlemme Latigo tau, hestesko og spurs.

Miljø

Endelig kan innstillingen av ditt hjem informere dekorere valg. En koloni logg hjem kan være den perfekte setting for Shaker møbler; en logg hjem i Rocky Mountains kan kalle for pioner vognhjul. Mens et hjem på landsbygda i Great Lakes-regionen kan ønske å inkludere never-dekket lampeskjermer, kano utskjæringer eller innrammede antikke kart over Great Lakes-regionen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com