Hvordan Hang Skap Under et skott

November 28

Hvordan Hang Skap Under et skott


Hengende kjøkken skap under et skott kan være en vanskelig prosess. Den nederste kanten av en kjøkken skott er 84 inches over gulvet. Den typiske øvre kjøkkenskap er 30 inches høy. Mindre overkjøkkenskap varierer mellom 18 og 12 inches høy. Dimensjonene av disse skapene, deres vekt og festeprosessen gjør for en vanskelig en person operasjon. Ved planlegging fremover, å ha de riktige verktøyene, og skape en enkel pilk, kan du forenkle prosessen og gjøre det selv som en proff.

Bruksanvisning

Hengende øvre kjøkkenskap over underskap

1 Installer underskap først. Mange montører tror det er enklere å installere øvre skap først. Men hvis du installerer base skap først, de øvre skap kan støttes av en enkel hjemmelaget jigg ligaen.

2 Legg ut kabinett steder på veggen. Identifisere hvor hvert skap vil bli installert, og identifisere hvor piggene er i veggen ved hjelp av stud finder verktøyet. Mark disse stud steder med en blyant ca 16 inches over toppen kanten av underskap.

3 Fjern eventuelle dører og hyller fra de øvre skap.

4 Mål avstanden fra den ene enden av overskap kjøre til plasseringen av veggen stenderne. Pre-drill to hull i overskap for å matche disse målingene. Når skapet holdes på plass, bør de forborede hullene samordne seg direkte med veggen stenderne. Sett alle formål skruer for hånd for å forenkle installasjonsprosessen.

5 Klipp 2 deler av 2-av-4, hver 16 inches lang. Skjær to stykker av 2-av-4, 36 inches lange. Koble disse bitene sammen med 2,5-tommers grove gjenger all-purpose skruer for å danne et rektangel 36 inches med 19 inches. Denne hjemmelagde pilk vil støtte de øvre skap under installasjonsprosessen. Still installasjonen jiggen på toppen av de nedre skap og bruke denne jiggen til å bære vekten av den øvre kabinettet. Balansere overskap på det stedet hvor det vil bli installert. Installatøren skal være i stand til å gå bort, forlater overskap på plass som installasjonsprosessen begynner.

6 Anchor den overskap på veggen ved hjelp av en 2,5-tommers all-purpose skruen i øvre venstre hjørne av skapet. Denne skrue vil understøtte hele vekten av skapet. Fjern installasjons pilk, og ved hjelp av 24-tommers nivå og sedertre shims, installere kabinettet så det er både nivå og lodd til vegger og gulv. Avslutt feste kabinett med totalt fire 2,5-tommers all-purpose skruer. Hver skrue bør fast grep en vegg stud. Ikke stole på styrken av gips materiale for å understøtte skapene.

Installere øvre skap når det er ingen nedre skap

7 Mål avstanden fra gulvet til bunnen av skottet. Måle den totale høyden av skapene. Trekk 1/2 tomme fra den gjenværende avstand og bygge en lignende jiggen som skapte i kapittel 1.

8 Fjern dører og eventuelle interne hyller fra de øvre skap. Identifisere de indre veggtverrliggere og merke disse pigger i en høyde like synlig under den nedre kant av skapene.

9 Gjenta installasjonsprosessen som nevnt i § 1. Installasjonen pilk bør helt tåle vekten av skapene slik at installasjons hender er fri til å forankre skapet slik at det er både nivå og lodd.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com