Standard høyde for Kitchen stikkontakter

December 15

Det er elektriske koder for kabling uttak på kjøkken. Eldre kjøkken vil ikke ha dette oppsettet, men i løpet oppdateringer eller ombygging, vil de gjeldende kodene forrang over den gamle ordningen. Siden du må ha noe elektrisk arbeid inspisert, bør du sjekke med din staten koder. Sjekk også å se om en tillatelse er nødvendig før du takle eventuelle ledninger prosjekter.

countertop Outlets

Den elektriske koden krever at du installerer uttak på benke hver 4 fot og høyden kan ikke overstige 18 inches. Hvis du plasserer uttaket 18 inches høy, må du redusere bredden mellom utsalgssteder. Enhver apparatet med en to-fots ledning må være i stand til å nå et uttak på ethvert punkt på disken. Husk også at du må plassere uttak innen 2 føtter endene av benkeplater når du planlegger plasseringen.

stikkontakter

Stikkontakter ikke har en bestemt høyde i henhold til elektriske koder, men en praktisk høyde er 18 inches av gulvet. Dette er en lett tilgjengelig for å sette inn plugger og ut av veien for noen gulvrengjøringsvæsker.

mikrobølgeovn Outlets

Mikrobølgeovn uttak er forskjellig fra andre utsalgssteder i kjøkkenet siden de ofte legger til et skap, og du string ledningene gjennom bunnen av kabinettet. Igjen er det ingen kode så langt som høyden på utløpet fra bunnen av skapet, men en 2-tommers høyde beveger installasjon av utløps bort fra rammen av kabinettet.

Appliance Outlets

Apparater som hver trenger sin egen separate ledninger krets, og plassering er avhengig av lengden av ledningen for plugging. Vanligvis er den samme høyde som stikkontakter gjelder for apparater som kjøleskap og komfyrer. Men hvis du ikke ønsker å måtte bøye så langt ned, kan du plassere det høyere for bekvemmelighet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com