Hvit Mold på agurkplanter

September 29

Hvit Mold på agurkplanter


Utseendet til hvite mold på agurkplanter er nok til å gjøre noen gartner bekymret. Skyldes sopp skadedyr, kan hvit mugg forebygges med forsiktig grunnforhold og vedlikehold. Hvis hvit mugg vises på agurkplanter, preparerte formler og fjerning er de beste måtene å bli kvitt den.

Identifikasjon

Dersom hvite flekker som ser ut som pulver vises på bladene og stilkene av agurk planter som vokser i hagen din, har du mest sannsynlig har pulveraktig mugg, ellers kjent som hvit mold. Det er forårsaket av en sopp, og kan ødelegge blader, men vanligvis agurkene er urørt.

effekter

Den hvite formen starter som noen få spredte prikker som ser ut som pulver, men vil spre seg til å dekke hele bladkonstruksjonen raskt. Bladet blir gul, skrumpe opp og slippe av anlegget.

Forebygging

Den beste forebygging for hvit mugg på agurkplanter er å holde jorda godt drenert og fjerne alle luker. Ikke bruk mulch på agurk sengene, som sopp og mugg kan vokse raskt. Det er noen varianter som er resistente mot sopp.

Løsning

Når hvit mugg angriper dine agurkplanter, fjerne alle berørte plantedeler umiddelbart. Kommersielt forberedt soppmidler kan stoppe spredningen av soppen og drepe sporene på planter og omkringliggende jord.

Advarsel

Agurker fra planter som har blitt berørt med hvit mugg kan lide av mangel på skygge forårsaket av manglende blader. De kan bli mishapen eller lider av solskader. Plukk små grønnsaker før de påvirkes eller avhende noen som er.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com