Slik installerer en Escape Spa Hot Tub

September 29

Profesjonell spa installasjonen er absolutt et alternativ for Island Escape spa, men det er et prosjekt som du kan gjøre selv. Det er nødvendig for badestamp å ha en solid base å hvile på, fordi Escape spa kan veie opp til 3000 pounds når den er full av vann. Basen kan være knust stein komprimeres på plass, eller det kan være en betongplate. Spaet installasjon kan være på eller under klassetrinn, men tilstrekkelig drenering eller en sump pumpe må være på plass før boblebadet er innstilt under klassetrinn.

Bruksanvisning

1 Flytt Island Escape spa videre til betongplate eller pukk base hvor du har tenkt å sette den. På grunn av vekten og mesteparten av tom spa, har tenkt å ha flere hjelpere hjelpe deg å flytte og plassere spa. Sett spa slik at du har enkel tilgang til spa fotspor.

2 ansette en elektriker til å koble spa. Mens du kan være i stand til å gjøre ledningene selv, de fleste kommuner krever at en godkjent elektriker gjøre arbeidet med å holde bygningen opp til koden. Alle ledninger må kjøre om en jordfeilbryter (GFCI), som automatisk slår av strømmen hvis det er en sjanse for at vann kommer i kontakt med en elektrisk komponent.

3 Koble en hageslange til en nærliggende vannkran. Kjør slangen inn i Escape spa. Fyll spa med vann.

4 Slå på spa varmeapparat. La vannet varmes opp til 80 grader Fahrenheit. Ved denne temperatur, kjemikalier man er i ferd med å legge oppløses lett.

5 Sett inn en kjemisk test stripe i vannet for å teste vannets pH. Trygge nivåer varierer mellom 7,6 og 8,2. Tilsett en passende pH balanserende middel for å heve eller senke pH, etter produsentens anbefalinger. Hold testing til spa er i sikkert område. Vann utenfor trygt nivå kan føre til svie i øynene og hudirritasjoner.

6 Legg en kork skala og beis kontroll produkt og en capful badevannet Sende.

7 Fyll flytende klor dispenser med tabletter, og plassere dispenseren i badestampen. Bruk klor teststrimler for å sikre nok klor er i spa for å rense vannet. Legg spa sjokk, hvis det er nødvendig for å bringe klor nivåer opp, særlig hvis flere personer har vært med spa.

Hint

  • Planlegg spa plassering slik at du har tilstrekkelig personvern ennå har mye sol og / eller skygge du ønsker. Man må også lett tilgang til en elektrisk tilførselsledning, så vel som en vannkilde.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com