Hvordan kan jeg Design Stone Houses?

January 2

Hvordan kan jeg Design Stone Houses?


Før du setter ut for å designe steinhus, hjelper det å forske på det som allerede er gjort. Se på eksempler på stein-bygget boliger, fra gjør-det-selv, lavbudsjetts design til mer profesjonelle, high-end seg. Når du har bestemt budsjettet, nettsted og foretrukne stil, kan du begynne i designprosessen. Du kan gjøre mye med enkel teknologi og litt fantasi. Og du trenger ikke å kysse Blarney Stone i Irland for å motta en gave av design veltalenhet.

Bruksanvisning

Design en billig Stone House

1 Velg byggeteknikk. Den klassiske metoden er å kutte steiner for å matche hverandre med et minimum av mørtel. Dette er svært tidkrevende og kostbart. Et annet alternativ er å bare stable steiner som de er, uten å kutte for å passe, bruker mer mørtel å fylle hullene. En tredje metode er slip-skjemaet metoden, som er anbefalt av mange gjør-det-selv. Slip formede steinmurer er laget ved å plassere steiner med sine flate sider mot en flyttbar form, som betong helles langsomt i. Når skjemaet er fylt og konkrete sett er formen fjernet og plassert et nivå høyere, og prosessen gjentas . Steinhus som er helt eller delvis underjordiske er et annet alternativ. Disse er svært energieffektive i ekstreme klimaer, men design og konstruksjon kan utgjøre unike utfordringer.

2 Skisser huset ditt plantegninger og utvendig. Hvis du ikke arbeider med en arkitekt, må du skissere planene for hvordan huset vil bli lagt ut. Du kan bruke papir med et lite rutenett mønster for å gjøre skalert planløsning skisser enklere. Steinmurer er tykkere enn tre seg. Utvendig og andre bærende vegger kan være mer enn 2 fot tykk. For passiv solenergi design, orientere de fleste av vinduene mot sør. Stein og betong trombe veggene er ofte bygget foran store glassvinduer til å absorbere solen om dagen og slipper varmen om natten. Folk som vil leve i bygningen skal ha utforming innspill. Praktiske og estetiske hensyn bør begge tas i betraktning. Naturstein kan fremkalle rustikk, moderne eller gammeldags design stiler. Hvis videresalg potensialet i huset er viktig, bør du vurdere universell utforming, som vil gjøre huset tilgjengelig for et bredt spekter av potensielle beboere.

3 Gjør arbeidstegninger. Til slutt, og i de fleste tilfeller vil du trenge blåkopier av profesjonelle tegninger godkjent av de lokale myndighetene som skal brukes til byggeprosessen. Vanligvis godkjenning og stempel av en bygningsingeniør eller arkitekt er nødvendig før byggingen kan begynne. Du kan bruke en lisensiert ingeniør i designfasen for å planlegge grunn, steinvegger og hele stålarmering som trengs for din steinhus. Du kan leie en tegner til å gjøre et profesjonelt sett av tegninger og skisser.

Utforme en mer overdådige Stone House

4 Forskning spesifikke steinhus for inspirasjon, hvis du har en mer fleksibel budsjett. Et selskap i Hellas, Solid Stone House, bygger kutte steinhus basert på eksisterende gamle kretiske hjem eksempler. En unik huset ble bygget mellom to massive steinblokker i Nas Montanhas de Fafe, Portugal. Frank Lloyd Wrights stein og betong Fallingwater ble kåret til den beste bygningen av det 20. århundre av American Institute of Architects. Hvis du har mulighet, kan du besøke huset i Pennsylvania, som vanligvis er åpen for betalt visning.

5 Plan mer dristig design og intrikate detaljer hvis du har en fleksibel budsjett. Frank Lloyd Wrights Falling designen har dramatisk utviklet utkragede balkonger som ble inspirert av fossen strømmer rett under huset. Rådfør deg med en utdannet ingeniør for å avgjøre hva som er strukturelt mulig. Du trenger offisielle byggetegninger før arbeidet kan starte.

6 Lag en liten skala modell av huset design. Profesjonelle arkitekter ofte konstruere en eller flere modeller av større hus for å bedre forstå design og for å vise det til klienten. Steinbygninger krever mer tid og materiale enn tre seg for å konstruere og er mer kostbart å endre. Å gjøre en liten skalert pappmodell kan spare deg hodepine og forsinkelser i byggeperioden. Bruk en arkitekt skala linjal for å lettere gjøre modellen stykker.

Hint

  • En god byggmester gjør en bygning som vil vare, men en god designer gjør en bygning med et varig inntrykk.
  • Stein og betongbygg kan være farlig hvis det ikke riktig konstruert. Sørg for at en kvalifisert bygningsingeniør sjekker spesifikasjonene for stiftelsen, veggtykkelser og stålarmering, etc. Og sørg for at bygningen design er godkjent av lokale myndigheter før byggingen starter.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com