Hvordan rengjøre en murstein peis med skrubbing bobler

November 18

Hvordan rengjøre en murstein peis med skrubbing bobler


Mens Skrubbing Bobler er et rengjøringsmiddel beregnet for rengjøring badekar, er også dobler som den perfekte rengjøringsmiddel når du trenger å fjerne sot og rester fra din murstein peis. Skrubb Bubbles vil skum på kontakt, og raskt skjære gjennom rest som har utviklet seg på murstein. Dette rengjøringsmiddel er sterk nok til å fjerne røyk flekker og sot, men likevel mild nok til trygt rengjøre murstein peis uten å forårsake misfarging av murstein eller mørtel.

Bruksanvisning

1 Legg et håndkle på gulvet eller i bunnen av peisen din, under området du skal rengjøres. Dette vil beskytte gulvet eller andre områder av peisen fra absorbere noe sot eller rengjøringsmiddel.

2 Fukt et håndkle med varmt vann, og skrubb murstein peisen. Dette vil fjerne løs sot, noe som gjør rengjøringen lettere.

3 Spray Skrubbing Bubbles direkte på murstein av peisen, belegg murstein med en tykk film av bobler. La vaskemiddelet sitte i tre minutter.

4 Skrubb cleanser inn i murstein med en gammel tannbørste, som vil gi en enkel måte å komme inn i murstein sprekker og også rent mellom klosser. Gjenta til hele området er rengjort.

5 Fukt et håndkle med varmt vann, og tørk den over murstein peis. Dette vil samle løsnet rest, sammen med eventuelle gjenværende skrubbing bobler rengjøringsmiddel.

6 Gjenta om nødvendig inntil peisen er rengjort til din smak.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com