Hvordan vite når kjøleskapet er dårlig

October 14

Hvordan vite når kjøleskapet er dårlig


En defekt kjøleskap er en upraktisk og dyrt plage. Ikke bare er å reparere eller erstatte maskinen en kostbar oppgave, den ekstra kostnaden for bortskjemt mat gjør en dårlig kjøleskap et stort problem. Hvis du er bekymret for at kjøleskapet ditt er å miste sin kjølige, er det noen symptomer å se etter.

Bruksanvisning

1 Vurdere tilstanden av matvarer i maskinen din. Hvis maten utløper for fort i fersk mat, kan det hende maskinen ikke riktig kjøling. Tilsvarende, hvis mat utvikler frostskader i frysedelen av maskinen, kan det være et problem avriming.

2 Kontroller for lekkasjer eller vanndammer. Hvis vannet drypper eller grupperings utenfor maskinen, kan isolasjonsmaterialet i kjøleskapet bli skadet. Dette er ikke bare et tegn på at kjøleskapet ikke er riktig kjøling, det betyr også at maskinen er krever overskuddskraft til å kjøre og koster deg penger.

3 Sørg for fansen er i drift. Det er en vifte som ligger inne i fryseren og under maskinen. Hvis viften ikke er i gang eller er blokkert på noen måte, vil du ikke høre dem i bevegelse. Sjekk om det er blokkering til fansen og erstatte dem etter behov.

4 Sjekk fordamperen forsiden av kjøleskapet for is buildup. Dette dekselet er plassert mot baksiden eller undersiden av de fleste vanlige frysere. Bevis på is buildup er et symptom på at kjøleskapet ikke er riktig tining, noe som fører til kjøleskapet for å stoppe kjøling. Tine ved å tømme maskinen helt. Slå av strømmen og samle smeltet vann med håndklær.

5 Lytt til kondensatoren etter tegn på overoppheting. Temperaturen reguleringssystem av kondensatoren får den til å slutte å virke hvis den begynner å overopphetes, og deretter starte opp igjen for å kjøle seg ned. I dette tilfellet, vil du høre klikkelyden av kondensatoren termostat og motoren i gang. Ofte er dette et tegn på smuss tilstopping kondensatoren og blokkerer avkjøling av maskinen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com