Hvordan å høste Waltham Butternut Squash

September 24

Hvordan å høste Waltham Butternut Squash


Waltham squash er en Vining vinter squash med en mild smak. Squash har en tykk hals og strekker seg 10 til 12 inches i lengde. Butternut er en allsidig squash med en lang holdbarhet på grunn av sin harde skall ved forfall. Det er alminnelig tjent bakt, men kan også brukes med pasta og i supper, paier, suffleer og brød. Cubed squash kan legges til gryteretter eller du kan steke skiver i en panne, og den kan brukes i oppskrifter istedenfor gresskar.

Bruksanvisning

1 Harvest-Waltham squash når helt moden, men før det blir kaldt. Hvis været fall under 50 grader Fahrenheit eller svever rundt denne temperaturen i over en uke, er det på tide å høste. Hvis du ikke får til det da, ta med squash i før den første frosten, senest. Squash er moden når skallet er hardt og har slått en jevn brunfarge farge. Skjær squash fra grenen med en skarp kniv, slik at om lag 2 inches av stammen. Winter squash som har hatt sin stilkene slått av, vil ikke holde lenge, og bør brukes så snart som mulig.

2 Cure squash til ytterligere herde skallet ved å lagre den ut av gulvet i et enkelt lag i et område med god sirkulasjon og en temperatur på 75 til 85 grader Fahrenheit for ca to uker.

3 Oppbevares ved en temperatur på 50 til 70 Fahrenheit grader med mellom 50 og 70 prosent luftfuktighet. Oppbevar bare de squash som ikke har kutt, blåmerker eller skader fra insekter eller sykdom, fordi skadde squash byttet raskt. Ideelt butikk squash i et enkelt lag med mellomrom mellom dem. Sjekk dem av og til, og fjern de som er å snu myk. Når herdet og lagret under disse forholdene, bør Waltham butternut squash holde gjennom hele vinteren. Men hvis squash ble utsatt for vær under 50 grader Fahrenheit for en lengre periode eller frost, kan de ikke holde så lenge som de ville ha hvis de hadde blitt høstet tidligere.

Hint

  • Bruk en løsning av 10 deler vann til 1 del blekemiddel som en vask for å drepe bakterier på Waltham squash før lagring.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com