Hvordan Gjør kjøkkenskap

December 28

Hvordan Gjør kjøkkenskap


De fleste moderne kjøkkenskap er heltre dører og skuffefronter festet til skaprammer av sponplater dekket i trefinér. De tre fronter kan se flott ut i mange år, men finér kan chip, beis og se kjedelig og snusket langt raskere. Hvis skapene er strukturelt i god form, vurdere refacing snarere enn å erstatte. Dette er prosessen med å sprucing opp utseendet med nye finér og ny maskinvare (dørhåndtak og skuff trekker), som er en billig, rask alternativ til en omfattende renovering.

Bruksanvisning

1 Fjern dørene fra skapet, skru av hengslene. Trekk ut skuffene og hyllene.

2 Sand hele skapet overflaten med håndflaten slipemaskin. Sand den akkurat nok til å matt overflate av den eksisterende finér. Ikke sand gjennom finér. Tørk bort støv.

3. Mål hvert område av skapet hvor finéren går (på kroppen av skapet, ikke dører eller skuffefronter). Skjær et tilsvarende stykke finer for hvert område, ved hjelp av barberhøvel kniv. Gjør hver brikke en tomme større hele enn det området det skal dekke. Klippe det fra baksiden, skjære gjennom voks papir og finéren på samme tid og holder vokspapiret på fineren.

4 Hold hvert stykke finer opp til span hvor det kommer, med en tomme overheng rundt. Skrelle litt tilbake fra toppen av vokspapir og trykker den klebrige baksiden av finéren til overflaten. Gradvis skrelle ned resten av papiret, trykk på resten av finér til overflaten som du går. Får hele stykke festet til skapet.

5 Kjør barberhøvel kniv langs kanten av skapet, kutte av den overhengende finér i en rett linje. Umiddelbart kjøre klut-dekket tre blokk over overflaten for å sikre at det er sikret ordentlig.

6. Gjenta for hver av de andre spenn av skapet. Re-installere dører, skuffer og hyller. Bytt ut de gamle dørhåndtak og skuff trekker for nye.

Hint

  • Bruk støvmaske ved sliping av den gamle finér.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com