Hvordan erstatte Kitchen Sink avløpsrør

November 29

De fleste lekkasjer under kjøkkenvasken er på grunn av defekte avløpsrør. De fleste vasker har standard regnvann rør av tynt metall. Disse rørene rust samt utvide og kontrakt, forårsaker lekkasjer rundt beslag. Bytt kjøkkenvasken drainpipes med en dreneringssystem PVC som eliminerer muligheten for rust. PVC kits er tilgjengelig hjemme forbedring sentre for enkle og doble oppvaskkum installasjoner. PVC avløpsrør er enkle å installere og krever ikke bruk av rørlegger er tape rundt gjengene.

Bruksanvisning

1 Løsne mutteren som fester vasken drainpipe under vasken til hjemmet veggen avløp med en rørtang. Drei mutteren mot klokken, og skyv mutteren bort fra huset røret.

2 Drei mutteren fester vasken drainpipes til vasken renne kurver mot klokken med rørtang. Dette kobler ut avløpsrør fra vasken. Trekk dreneringsledningen ut av sink kabinett i ett stykke.

3 separate stykker i PVC vasken avløp kit. Finn plastskiver, og sette dem inn alle de slip nøtter. Finn et langt rør som ligner en "L", som brukes for en dobbel-bolle kjøkkenvask. Skyv en kilemutter over hver ende av røret, med gjengene på mutt pekende mot rørendene. Finner den korte rørstykket med montering på siden av røret. Den øvre delen av røret vil ha en slip mutter. Disse to rørene koble til vasken renne kurver.

4 Se på bunnen av vasken avløp kurver. En vil stille opp med veggen avløp. Træ slip mutteren på kortere rør på bunnen av avløps kurv som er på linje med veggen avløpet.

5 Dry-passe lenger røret på motsatt avløp kurv. Jo kortere krok på røret kobles til avløpet kurven, mens den annen ende passer inn i siden av det første rør. Dersom røret er for lang, kuttes enden slik at det passer, ved hjelp av en baufil. Sett lange enden inn i siden av det første rør. Koble den andre enden av røret til avløpet kurven med den kilemutteren. Skyv slip mutteren over det første avløp og træ den løst.

6. Plasser en glidemutter over den nedre åpne ende av den første dreneringskurven rør, med gjengene peker nedover. Plasser P-fellen rør under drenerings kurv røret. Sikre det løst med slip mutter. Den resterende del av røret forbinder P-fellen til hjemmet vegg avløp.

7. Bilde gli nøtter over hver ende av den resterende rør, med gjengene peker mot endene. Sett den ene enden av røret inn i husveggen avløpet. Stille opp den andre enden med enden av den P-felle rør. Træ slip nøtter over hver tilkobling.

8 Trekk til alle slip nøtter før de er hånd. Snu hver slip mutter annen 3/4 omdreining med slip-joint tang. Slå på kranen og kontroller rørene for lekkasjer rundt tilkoblingene. Stram etter behov.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com