Er Cacti Giftige?

January 2

Er Cacti Giftige?


Kaktus er blant de mest pålitelige hageplanter i lave vannmiljøer, og har opparbeidet seg et sted i ørkenen scapes og innfødte hagearbeid i det sørlige USA. Når du velger prøver å plante i hagen din, men vurdere om plantene er giftige eller ikke.

Identifikasjon

Kaktus og deres nære fettere, sukkulenter, er en svært variert gruppe av planter som finnes i hele verden. De er så forskjellige fra hverandre at det ikke er prøvd og sann måte å gjenkjenne en kaktus. De fleste av oss er kjent med den avrundede, shell-lignende utseende som kjennetegner de fleste kaktus, og deres mest kjente trekk er det belegg av pigger som pryder utsiden av anlegget.

giftige Cacti

De fleste kaktus er ikke giftig, eller de ville ikke være slike populære potteplanter og hage valg. Men det er noen som inneholder mildt giftige elementer. En slik er den stikkende pære kaktus (Opuntia compressa), som vokser i US Department of Agriculture plante hardførhet soner 4 til 9. Selv om denne kaktus er ofte nytes for sin frukt, de små hårene på sin stilkene kan irritere hud, øyne og innsiden.

nonpoisonous Cacti

De fleste kaktus er nonpoisonous, i motsetning til sine fettere de sukkulenter, som kan skilte med en rekke giftige planter. Selv om mange kaktus inneholder alkaloider som gjør dem bitre og uspiselige, svært få inneholde selv de milde giftstoffer som er beskrevet ovenfor. Hovedsakelig de er avhengige av sine pigger for å forsvare sin uhyre evne til å lagre vann for å holde seg i live i sine harde, tørre naturlige miljøer.

Hage bruksområder

I tillegg til sin ekstreme popularitet som potteplanter, på grunn av deres lave vedlikehold og tørke-resistente naturer, kaktus er utmerkede tilskudd til hager, stort sett av samme grunner. Når naturalisert, de blir ekstremt selvforsynte, bare trenger vanning under svært varmeste månedene, og ofte trenger ingen under kjøligere vintertemperaturer. De er gode som setningen stykker, i knute hager, og dyrkes i containere.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com