Hvordan Hurtig Kill Fire Ants

February 1

Hvordan Hurtig Kill Fire Ants


Brann maur er forskjellig fra vanlige maur i at hvis du er stukket av en, vil du oppleve sterke smerter. Rødbrun i fargen, brann maur er ca 1/8 til ¼ tommer i størrelse. Hvis du finner brann maur inne eller utenfor hjemmet, har du sannsynligvis ønsker å drepe dem raskt. Selv om du kan sette opp maur agn å drepe brann maur, kan det ta opp til en uke å jobbe. Men andre metoder kan drepe brann maur umiddelbart.

Bruksanvisning

Vaskemiddel

1 Hell ¼ kopp vaskemiddel i en bøtte. Tilsett ca 1 liter varmt vann.

2 Bland såpe og vann grundig for å danne tykke såpeskum.

3 Bløt brann maur med såpevann for å drepe dem umiddelbart.

Lye

4 Fyll en stor bøtte med 5 liter varmt vann. Legg ½ bar av lut såpe. Du kan klippe denne oppskriften i to hvis du ikke trenger en så stor mengde.

5 Rør varmt vann og lut såpeblandingen konstant inntil såpen er oppløst. Bruk en lang håndteres skje til å unngå å brenne deg selv.

6 Skyll maur med blandingen. Hvis du prøver å drepe en hel haug av brann maur, hell blandingen i en sirkel rundt haugen for å holde maur fra å komme unna. Bruk en skje til å hisse opp maur, og hell blandingen direkte på dem.

Kokende vann

7 Fyll en stor gryte med vann. Plasser vann på komfyren og bringe den til en brølende byll.

8. Fjern gryten fra varmen når vannet er blitt hurtig koking i noen få minutter. Nøkkelen til å drepe maur er å få vannet kokende varmt. Maurene vil ikke drukne bare fra vann, så du trenger å svi dem.

9 Hell det kokende vannet sakte mot brann maur eller maur haugen.

Hint

  • Bruk gummihansker og beskyttelsesbriller når du arbeider med lut såpe. Håndter det veldig forsiktig slik at den ikke kontakt med huden. Lye er etsende og kan forårsake alvorlige brannskader.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com