Hva er den beste måten å rengjøre persienner hjemme?

February 26

Hva er den beste måten å rengjøre persienner hjemme?


Persienner raskt samle støv og skitt. Selv om du kan tørke støv av dine blinds under rutinemessig rengjøring i hjemmet, er det viktig å jevnlig ta dem ned og gitt dem en grundig rengjøring. Den beste måten å rengjøre persienner er å suge dem i badekaret. Rengjøring blinds denne måten reduserer rotet som ville bli opprettet hvis du renset dem mens du henger i vinduet. På kort tid, vil persiennene være rent og støvfritt med denne metoden.

Bruksanvisning

1 Ta blinds fra vinduet. Fjerning instruksjoner vil variere avhengig av hvor blinds er festet til vinduskarmen. En skrutrekker kan være nødvendig å ta ned persiennene.

2 Legg et par gamle håndklær på bunnen av badekaret. Dette vil hindre riper både blinde og karet under rengjøring.

3 Plasser de skitne persienner i badekaret på toppen av håndkle. Plasser et par spruter av oppvaskmiddel i badekaret og fylle den med nok varmt vann til å dekke de blinde.

4 La blinds suge i karet i 30 minutter. Kjør en myk fille langs hver av de blinde lamellene. Sørg for å rydde langs den øvre kanten av blinds.

5 Vend blinds over. Rengjør hver slat igjen med myk fille.

6 Tapp vannet fra badekaret. Skyll blinds grundig med rent vann fra dusjen. Hvis du har en avtakbar dusjhode, dette vil komme godt med for skylling blinds.

7 Plasser blinds ute til tørk. De kan henges over en klessnor, gjerde eller lagt på en picnic bord for å tørke. Hvis du ikke kan legge dem utenfor tørke, henge dem over en dusj stang eller legger dem på gamle håndklær på badet gulvet tørke.

Hint

  • Rengjør persiennene ukentlig ved å støvsuge dem med slangen vedlegg på din støvsuger. En gang i måneden, rengjøre blinds ved å sette en gammel sokk over hånden din og kjører den langs hver slat.
  • Bruk gummihansker ved rengjøring persienner for å beskytte hendene fra de skarpe kantene på blinds.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com