Hvordan å dekorere med rosa og gul

December 18

Hvordan å dekorere med rosa og gul


Fargevalget er en av de viktigste avgjørelsene du vil gjøre når du begynner en dekorere prosess. Velge nyanser av gult og rosa kan være et utmerket valg, spesielt hvis du er dekorert med en feminin soverom eller bad. Lysere nyanser som rosa og gult, har en tendens til å legge lysstyrke og solskinn til et rom, mens mørkere farger kan gjøre rommet ser ut til å være mindre og mørkere enn det egentlig er.

Bruksanvisning

Hvordan Pynt med rosa og gul

1 Velg hvilken nyanse du vil bruke til å male veggene, da dette vil være dominerende farge; aksenter vil være i den annen nyanse. Siden både gul og rosa er lyse nyanser, enten man vil jobbe for dine viktigste vegger.

2 Velg gulv for rom i tilsvarende skygge. For eksempel, hvis du valgte gul maling på veggene, kan du velge en blek skygge av rosa for tepper, fliser eller linoleum. Hvis gulvet er parkett, kan du kjøpe kaste tepper i nyanser av gult og rosa, og spre dem rundt i rommet. Selv om din nåværende gulv er en annen farge og du ikke ønsker å endre det på dette tidspunktet, kan du fortsatt kjøpe kaste tepper å matche gul eller rosa nyanse du har valgt for veggene.

3 Kjøp aksenter for rom i de aktuelle nyanser av rosa og gult, for eksempel små biter av møbler som nattbord eller bokhyller. Hvis du ikke finner disse i riktig skygge, kan du alltids kjøpe brikker som ikke er farget eller malt ennå, og deretter kjøpe den aktuelle maling og gjøre jobben selv. Furumøbler fungerer best, som det er en lys farge og absorberer maling også. Du kan også velge å ikke male furumøbler i det hele tatt, som det har en naturlig gul fargetone. Et annet alternativ er å male aksent møbler hvite og legge dekorative detaljer som gule og rosa blomster dekaler.

Andre aksenter kan inkludere dyner, puter til sengen og vinduet gardiner i nyanser av rosa og gult. Hvis du dekorere et bad, velg aksenter som et dusjforheng, håndklær og kaste tepper i nyanser av rosa hvis du malte vegger gul, og vice versa.

4 Legg dekorative elementer til rommet for å hente inn fargevalget. Dette kan inneholde elementer som rosa vaser med gule påskeliljer, malerier med rosa og gule toner, bilder med rosa eller gule rammer, og rosa eller gule klokker og lampeskjermer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com