Hvordan Clean Chemical takstein

December 18

Hvordan Clean Chemical takstein


Ved rengjøring, mange huseiere overse sine tak. Men tak --- som med alle områder i hjemmet --- blir skitten over tid. Mugg, mose, løv og skitt vil alle bygge opp på flis taket. Vanligvis vil en skitten flis taket ikke føre til at hjem noen problemer. Men skitt og rusk som blir fanget mellom flisene forårsake feilaktig drenering. Et tak som ikke kan renne vann på riktig måte kan føre til problemer som lekkasjer.

Bruksanvisning

1 Fukt planter, busker, blomster eller gress rundt grunnlaget for ditt hjem. Dekke dem med et plast presenning for å hindre at rengjøringsløsning fra å skade dem.

2 Fyll en 5-gallon bøtte med en liter vann og tilsett ¾ kopp en flis taket renere. Bland innholdet sammen grundig. La blandingen stå uforstyrret i 15 minutter. Tile taket rengjøringsmidler er tilgjengelig hjemme forbedring butikkene.

3 Hell blandingen i en hage pumpesprøyte.

4 Klatre en stige for å få tilgang til taket. For sikkerhets skyld har noen til å holde stigen stødig mens du klatrer opp den.

5 Bruk en vannslange for å skylle overflaten smuss og rusk fra takstein. Det tar tid å fjerne eventuelle falne greiner som kan bli liggende på taket.

6 Bruk hagen pumpesprøyte til å sprøyte inn flis taket med rengjøringsmiddel. La blandingen tørke.

Alternativt, bland 1 liter vann og 2 kopper blekemiddel sammen. Fukt en hard bust kost i blandingen. Skrubb flis taket med kost.

7 Skyll flis taket rent med vannslangen.

Hint

  • Bruk gummihansker når du arbeider med kjemikalier for å forhindre hudirritasjon.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com