Størrelsen på en Twin Madrass vannseng

December 16

Den doble vannseng kalles en super enkelt vannseng. Madrasser for en super enkelt er bredere og lengre enn en tradisjonell tvilling eller dobbel ekstra lang madrass. Sengetøy for en tradisjonell twin bed vil ikke passe super enkelt vannseng. Du trenger sengetøy laget spesielt for en super enkelt vannseng madrass.

dimensjoner

Super enkelt vannseng madrasser er 48 x 84 inches. Lengden er typisk for en vannseng, men bredden er 12 inches mindre enn en dobbelt størrelse madrass. En tradisjonell twin bed madrass er 39 x 75 inches, noe som betyr at en super enkelt vannseng gjør den sovende 9 inches mer plass i bredden og lengden.

Connected Sengetøy

Den tilkoblede type super enkelt vannseng ark har en montert ark med fire lommer. Utstyrt arket har et flatt ark sydd til fotenden av arket slik at den flate arket forblir på senga og ikke gjeng opp på deg når du sover. Utstyrt arket er 48 x 84 inches, og det flate arket er 55 x 96 inches.

separate Sengetøy

En annen type vannseng ark har en montert ark med fire lommer og et flatt ark med to lommer fotenden for å holde den flate ark på sengen separat fra montert ark. Utstyrt arket er 48 x 84 inches og flatt ark er 55 x 96 inches.

Super Enkelt Fordeler

Hvis du trenger mer lengde enn hva en tradisjonell twin madrass tilbud, vil du finne lengden på super enkelt vannseng madrass mende. Sengen er lettere å passe inn i et rom som ikke kan passe en tradisjonell full size seng, som er 54 x 75 inches. Bredden er fortsatt bred nok for en person å sove komfortabelt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com