Slik Dekorer en moderne koksgrå Sofa

January 26

Slik Dekorer en moderne koksgrå Sofa


En moderne koksgrå sofaen har rene linjer og enkel design. På grunn av dens nøytrale farge, dekorere en slik sofa er forholdsvis lett. Koksgrå gir en myk bakgrunn for bruk av tilbehør i en rekke farger. Velg elementer som vil gjøre ditt moderne sofa ser innbydende.

Bruksanvisning

1 Velg et fargevalg for rom som inkluderer koksgrå og en lys farge, for eksempel fløte eller pastell blå, samt en dypere eller dristigere farge, for eksempel kongeblå eller rød. Dette vil tillate deg å velge tilbehør i lyse eller dypere toner som vil koordinere med koksgrå sofa samt andre elementer i rommet.

2 Accent utseendet på moderne sofa ved å legge til en linje av puter i dype, rike nyanser. Burgunder, lilla eller en rusten oker vil effektivt kontrast mot den mørke grå. Eller bruk flere puter i sofaen i ulike nyanser av samme farge. For eksempel bruke en blek blå, en lys robin's-egg blå, en kongeblå og en midnatt blå pute.

3 drapere en fuskepels kast over baksiden av sofaen. Velg en i en hvit eller elfenben skygge. Den organiske utseende og myk tekstur av kast vil gi kontrast med moderne linjer av sofaen.

4 Marker koksgrå sofa med glitrende detaljer. Plasser krom lamper og et par gullfargede figurer på nærliggende slutten tabeller. Sett små puter laget av gull eller sølv metallic stoff på sofaen.

5 drapere en levende geometric- eller blomsterbasert mønstret teppe over armen av sofaen. Velg end bord eller et teppe i nøytrale farger, som grått, svart eller hvit, for å plassere i nærheten av sofaen. Holde de nærliggende tilbehør en nøytral farge vil tillate mønstret teppe for å fange oppmerksomheten til betrakteren umiddelbart og gjøre den koksgrå sofa det sentrale punktet i rommet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com