Hvordan Grow en Bamboo Wall

December 26

Hvordan Grow en Bamboo Wall


Bambus er lett å ta vare på og gjør en uvanlig levende hekk eller vegg for å legge plenen eller hage. Tømmer bambus, som Phyllostachys rubromarginata, kan nå 20 fot i høyde, mens svart eller kjører bambus kan vokse opp til 10 eller 12 fot - selv i containere. Enten du velger å plante direkte i bakken eller i strategisk plasserte dekorative potter, bambus vegger legge til en frodig, asiatisk-inspirert stil til utsiden av hjemmet ditt.

Bruksanvisning

1 Ordne bambus stilker i en vegg, som ønsket, men at hver stengel ca 15 til 20 inches plass mellom dem. Plant dem dypt nok til å dekke røttene, base og lave jordstengler.

2 plante svart eller kjører bambus i containere minst 20 inches bred og høy. Rette sider - for eksempel de som finnes i et annet retangular formet beholder - motvirke curvy vekst, noe som vil maksimere bambus høyde og gjøre det enklere å plante når det vokser fra den potten.

3 plante bambus i jord eller containere fylt med jord som er moderat syrlig og Leir. Du kan teste jordas surhet å bruke et kit tilgjengelig på de fleste hjem og hage forsyne butikkene.

4 Mulch base, røtter og jordstengler av bambus tungt å bruke høy eller annet organisk materiale. Bambuser gjør best i et miljø som etterligner følelsen av en skog, slik at du kan mulch tyngre enn du ville gjort andre planter.

5 La de bambus blader å holde seg rundt basen og røtter når de faller sesongmessig. De hjelper holde jord myk, beskytter bunnen av anlegget og gjenopprette nødvendige næringsstoffer til jorden.

6 Stavs høye, slanke bambus planter med korte staver bundet omtrent halvveis opp stilken. Staking beskytter bambus fra vind, som kan rykke den.

7 Vann bambus rikelig og ofte, omtrent to ganger i uken, like etter planting, og de ​​første par sesongene. En bambus i en container bør få om en gallon av vanning hver gang. Når bambus har etablert seg, kan du vanne sjeldnere, selv om du aldri skal la røttene blir for tørr.

8 Gjødsle bambus månedlig med vannløselig gjødsel oppløst i vann, som anvist av gjødsel produsent. Fortsett å gjødsle regelmessig til bambus når sin ønsket høyde.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com