Hvor mye koster det å Bruk et hus?

December 14

Hvor mye koster det å Bruk et hus?


Når det gjelder å kjøpe et hus, det er egentlig bare to alternativer: å kjøpe et forhåndsdefinert hjem eller bygge en selv. Når du kjøper en bolig bygget av noen andre kan være lettere for de to alternativene, og bygge ditt eget hjem kan være en svært givende prosess. Et av de vanskeligste elementer av denne prosess, er imidlertid å bestemme hvor mye det vil koste. For eksempel kan det være svært vanskelig å finne ut hvor mye det vil koste å ramme et hus. Det er mange forskjellige variabler som er involvert og flere forskjellige store muligheter, hver med sine egne fordeler og ulemper.

Identifikasjon

Utformingen av et hus er trekonstruksjon som er reist før resten av bygningen, og er rammeverket som ligger til resten av huset er bygget. Det er to hovedtyper av rammer. Det bærer merke seg at i de fleste hjem, er rammen bygget av noe slag av tre, ikke fra andre byggematerialer som stål eller betong som er funnet i større bygg.

typer

Det er to hovedtyper av huset rammer som brukes i moderne bygg. Den første typen er kalt lekter-rammeverket, og den andre typen kalles pinne innramming. Begge typer har sine egne fordeler, men stick utforming er langt den vanligste av de to. Kostnaden for innramming et hus, avhenger av hvilken type ramme anvendes.

Funksjon

Det er to hovedinnrammings metoder som brukes til å ramme stick ramme hus i dag. Den første, ballong framing, var svært populær gjennom 1950-tallet, men har falt i unåde hos utbyggere i de siste årene på grunn av problemer og økte kostnader. Den andre store metode for å komponere et hus som er kjent som plattform innramming. Plattform utforming er den vanligste metoden som brukes i dag. Tømmer ramme hus, derimot, bruker unike bindingsverk metoder som er helt forskjellig fra de som brukes i stick ramme hus. Bindingsverk bruker ikke negler. I stedet er det tre sammenføyet ved hjelp av snekker teknikker.

betraktninger

Typen av rammen og fremgangsmåten har både en innvirkning på kostnadene for innramming, og det gjør også kostnadene for regional arbeidskraft, prisen på den trelast som blir brukt, kompleksiteten av bygningen utformingen og størrelsen på huset. Kostnaden for innramming er vanligvis målt i kostnad per kvadratfot. Det kan koste alt mellom $ 150 og $ 325 per kvadrat foten for å ramme et bindingsverkshus. Stick ramme hus er generelt billigere å ramme; kostnaden er vanligvis mellom $ 100 og $ 200 per kvadrat fot.

Expert Insight

Arbeiderpartiet er ofte ikke en stor andel av kostnadene for innramming. I stedet, den viktigste kostnaden forbundet med å komponere et hus er trelast. Alle de rammer arbeidet for ett hus kan ofte være ferdig innen en uke eller to, noen ganger enda raskere. De timeverk representerer ikke en stor kostnad. I stedet er det bare prisen på materialene som driver prisen oppover.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com