Step-by-Step Instructions for Control Crabgrass

December 13

Crabgrass er en vedvarende ugress som kan ta over hagen din, choking ut godt gress. Det vanligvis begynner å vokse i løpet av våren og dør ut i høst, men samtidig i gården kan gjøre plenen ser forferdelig. For å kontrollere crabgrass, må du holde deg på hagearbeid før ugresset noen gang begynner å spire for sesongen. Du må også ha tykk, frodig gress.

Bruksanvisning

En klippe gress ofte slik at du ikke trenger å kutte for mye på en gang. Dette vil bidra til å opprettholde en sunnere plen. En tykk sunn plen vil bidra til å blokkere ut ugress.

2 Vann plenen i morgen for å gi den væske den trenger for å komme gjennom dagen. Vanning om natten vil skape mugg problemer som skaper døde flekker av gress og tillater i crabgrass.

3 Påfør gjødsel, som anvist på pakken, to ganger i året for å opprettholde de næringsstoffene plenen trenger å være sunn.

4 Spre en pre-emergent ugressmiddel i tidlig på våren før crabgrass har en sjanse til å vokse. Den pre-emergent vil holde ut det meste av crabgrass for sommersesongen. Bruk en hage sprederen.

5 Spre ut en post-emergent ugressmiddel senere på sommeren hvis crabgrass ikke utvikler. Følg anvisningen på pakken basert på størrelsen på plenen.

6 Rake plenen for å fjerne døde crabgrass.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com