Er Black Walnut tinktur Trygt for en 12-Year-Old?

January 21

Er Black Walnut tinktur Trygt for en 12-Year-Old?


Svart valnøtt er kjent for å ha anti-parasittiske egenskaper, noe som gjør det til et populært valg som en urte behandling. Mange foreldre anta naturlige eller urte rettsmidler vil være en trygg og giftfri valg for barn, og av denne grunn noen mennesker bruker svart valnøtt til å behandle barndommen orm infeksjoner. Imidlertid er svart valnøtt kjent for sin giftighet og kan ikke være trygg for barn.

Anti-parasittiske

Den svarte valnøtt treet (Juglans nigra) er en løvfellende løvtre tre hører hjemme i Nord-Amerika. I sin bok "Native American Etnobotanikk," Daniel Moerman sier at tradisjonell nordamerikanske folkemedisinen har lenge brukt svart valnøtt for sin anti-parasittiske effekter. Mens folk bruker nøtter i matlaging, høste de svart valnøtt skrog for bruk i urtepreparater, som er tilgjengelig løs i pulverisert form, i kapsler, som en flytende ekstrakt eller som et skjær.

tinkturer

Herbalists gjøre tinkturer ved infusjonen frisk eller tørket plante i ryddig alkohol. Den resulterende væske kan forbli potent og stabilt i mange år. Foreldre foretrekker kanskje å unngå alkoholholdige tinkturer for behandling av barn. Alkoholfrie tinkturer laget med vegetabilsk glyserin er tilgjengelig. Du kan kjøpe svart valnøtt skjær klar forberedt, men foreldre bør vise ekstrem forsiktighet siden svart valnøtt er giftig for mange andre arter.

Herb Safety

Skriving i 2001, Antony Tomassoni og Karen Simone ved University of Vermont Medical School sier at mange foreldre velger urte rettsmidler for barn i den tro at de er et mindre giftig alternativ til industri legemidler. De advarer at mens forstandig bruk av planter kan være både sikkert og effektivt, mange plante derivater har toksiske effekter, og noen ganger deres bruk har vist seg dødelig.

Black Walnut Toksisitet

Mange urt forhandlere gi misvisende informasjon som svart valnøtt er trygt å bruke på barn. Faktisk har det vært noen kliniske studier av svart valnøtt hos mennesker, og anlegget har vist seg å være giftig for hunder og hester. I "An Encyclopedia of Natural Healing for barn," Mary Bove indikerer at svart valnøtt er trygt for barn og bør gis minst to til tre ganger daglig. Men hun ikke kommentere i det hele tatt på urt er kjent toksisitet.

Advarsel

Drugs.com rapporterer at selv om ingen etterprøvbare menneskelige studier med svart valnøtt er utført, bør gravide unngå det siden det medfører en risiko for mutagenese (mutasjon). Mens naturmedisinere kan argumentere positive resultater med forsiktig bruk, er ekstrem forsiktighet anbefales ved bruk av svart valnøtt, spesielt når det gjelder barn.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com