Solar Power: Miljø & Helse Bekymringer

December 6Fordi planeten blir mer og mer forurenset og oljeprisen er høy, snu til fornybare energikilder blir avgjørende. En av de populære tilnærminger til å ta opp dette problemet er ved hjelp av solenergi. Fordelene med solenergi er sterkt forfremmet, men knapt noen gang snakker om de negative virkningene av denne type energi kan ha på menneskers helse og miljøet. Selv om effektene er stort sett positive, ved hjelp av solenergi har sine egne ulemper.

Elektromagnetisk stråling

Noen mennesker er følsomme for elektromagnetisk stråling. Denne tilstanden kalles el-overfølsomhet og mennesker som lider av det kan bli syke selv om de er utsatt for svært små mengder fra enheter som telefoner, datamaskiner eller fjernsynsapparater. Solsystemer produsere høye nivåer av denne strålingen og kan føre til mennesker med tilstanden til vedvarende lider hodepine, søvnløshet, tretthet, svimmelhet, kvalme, hjerte hjertebank eller fordøyelsesforstyrrelser. De kan også utvikle dermatologiske tilstander som rødhet og svie.

Silicon Dust

Solcellepaneler er laget av silisium. Hvis folk inhalerer silisium støv over lengre tid, kan de utvikle en sykdom som kalles silikose. Dette skjer fordi silisium støv skader lungevevet, noe som gjør lungekapasitet mindre og hindrer pusten. Sykdommen utvikler seg meget langsomt og det er ingen kjent behandling for det ennå.

Gjenvinning

Søppel er en stor dagens miljøhensyn og solceller er dessverre ikke laget av resirkulerbare materialer. Per februar 2011 er det ikke mulig å gjenbruke gamle nonfunctioning solceller eller å avhende dem. I det lange løp, hvis bruken av solenergi blir mer utbredt, kan dette presentere et problem for miljøet i seg selv.

Space dilemma

Per februar 2011 solcellepaneler på markedet er ikke veldig effektivt. Det betyr at for å få nok strøm til hjemmet ditt, du vil trenge for å sette en masse store solcellepaneler på taket ditt. Du kan ikke engang har nok plass på taket for antall solcellepaneler du trenger hvis du bruker mye strøm.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com