Hvordan lage en støv krusning for en dagseng

January 3

Ifølge Mad Aspen Home, "Seng skjørt brukes til å dekke boksen våren, seng ramme og under sengen plass samt dekorativt å full sengen." Sy en støv krusning for en daybed er ikke så skremmende som det kan virke. Du må fjerne madrassen fra sengen og måle og sy.

Bruksanvisning

Hvordan lage en støv krusning for en dagseng

1 Fjern madrass.

2 Mål lengden på boksen fjærer med målebånd. Skriv ned målingen. Doble denne målingen og skrive det ned.

3 Mål bredden på boksen fjærer med målebånd. Skriv ned målingen. Doble denne målingen og skrive det ned.

4 Mål "drop" av boksen våren. Dette er høyden fra gulvet til den øverste kanten av fjærene. Skriv denne målingen og legge til to inches. Hvis din boks våren / seng er på stigerør, måle til gulvet. Du ønsker å skjule stigerør.

5 Følgende seng målinger for senger i henhold til møbler online: Twin (US) 39 "--- 75", tvilling (UK) 36 "--- 75". Mål boks våren for å være nøyaktig.

6 Skjær en rektangel til målinger av toppen av boksen våren (lengde med bredde). Dette er basen.

7 Skjær en rektangel til målinger av rullemåle bredde multiplisert med den doble lengden på boksen fjærer (støv krusning side).

8 Klipp to rektangler til måling av rulle måling bredde ved å dobbelt bredden av boksen våren lengde (støv krusning hode og føtter). (Multipliser lengde med to.)

9 Hem, ved hjelp av en one-tommers sømmonn, tre kanter av ruffle side, slik at den øverste lengden kant unhemmed. Hem de tre kantene på begge ruffle hode og fot, også forlate en topp rå kant. De hemmet kanter er bunn / gulv hems og sporene der ruffle berører sengeben.

10 Samle rå kantene av de tre volanger (side, hode, fot) til målinger av stoffet base (stort rektangel).

11 Sett sokkelen på toppen av boksen våren.

12 Plasser krusning, høyre side av stoffet berøre høyre side av basisduken.

13 Pin de innsamlede topper til kantene av basen: hodet, fot, side. Den ruffle ser "innenfra og ut." Din ruffle er på base over boksen våren mens du låsing. Ruffles passe på boksen våren, forlater spilleautomater på de to hjørnene på hver seng ende (den siden som vender mot daybed tilbake vil ikke ha en krusning).

14 Sy samlet kant til basen.

15 Place på boksen våren; erstatte madrassen. Re opp sengen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com